A les 22.00 hores

‘Got talent’ torna aquesta nit a Telecinco amb el seu primer número amb gossos

Edurne, Risto Mejide i Dani Martínez seguiran al jurat d’aquesta setena edició, que continuarà sent presentada per Santi Millán

‘Got talent’ torna aquesta nit a Telecinco amb el seu primer número amb gossos

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco estrena aquesta nit, a les 22.00 hores, la setena edició de ‘Got talent España’. Santi Millán tornarà a posar-se al capdavant de la nova temporada del ‘talent’, que compta amb  Edurne, Risto Mejide i Dani Martínez com a jutges. 

Produït en col·laboració amb Fremantle, gravat novament amb totes les garanties de seguretat sanitària i desenvolupat després de fer més de 6.000 proves en el seu nou sistema de càsting online, ‘Got talent España’ arrenca de nou després de tancar la seva última edició amb la final més vista de la seva història, i ho fa amb una gran fita: convertir-se en la primera adaptació del format al món a obtenir la certificació de sostenibilitat atorgada per ALBERT, organització mediambiental dirigida per BAFTA, l’Acadèmia Britànica de les Arts Cinematogràfiques i de la Televisió. 

La setena temporada de ‘Got talent España’ tindrà deu gales d’audicions, quatre semifinals i la gran final, en la qual el guanyador aconseguirà el premi de 25.000 euros. Totes gravades prèviament a causa de la situació sanitària. 

Durant les audicions, el jurat ha valorat les actuacions de més de 280 artistes, dels quals només els que hagin obtingut dos ‘sís’ o un passi d’or continuen en el programa i passen a les semifinals. Com és habitual, els jutges i Santi Millán disposen de 10 Passis d’Or, tres d’individuals, sis d’atorgats en parella i un per unanimitat.

 

Notícies relacionades

En cada semifinal hi ha 14 artistes. El públic del plató vota pels seus favorits i els dos que més suport reben es classifiquen per a la gran final, junt amb un d’escollit amb el passi d’or unànime dels jutges. Com en la sisena temporada, l’elecció del guanyador entre els dotze finalistes recau exclusivament en el públic assistent. 

En la primera jornada d’Audicions de ‘Got talent España’, els espectadors assistiran al primer número protagonitzat per gossos de la història del format al nostre país, a un espectacular número guanyador d’un passi d’or i a la inusual magnanimitat de Risto Mejide, mostrada al donar la seva aprovació a la majoria de números de la nit. També es posarà de manifest l’especial tendresa amb què Edurne tracta els nens després d’haver sigut mare i Dani Martínez acceptarà un repte proposat pels seus companys: dir ‘no’ a alguna de les actuacions de la temporada.