S’està recuperant

Amputen diversos dits a Ainhoa Arteta després de patir un infart

La soprano es recupera a Bilbao de l’aturada cardíaca que li podia haver costat la vida

Amputen diversos dits a Ainhoa Arteta després de patir un infart
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ainhoa Arteta passa un dels moments més complicats de la seva vida. Després d’haver estat ingressada diversos dies a l’Hospital Virgen del Rocío de Sevilla a causa d’un còlic nefrític que va derivar en sèpsia, l’estat de salut de la soprano va rebre una nova clatellada a finals d’agost que li podia haver costat la vida. 

Segons informa aquest divendres la revista ‘Semana’, Arteta va patir un infart a finals d’agost pel qual van haver d’amputar-li diversos dits. A causa de a la llarga durada de l’aturada cardíaca, les extremitats de l’artista es van necrosar i els metges es van veure obligats a actuar urgentment. 

La cantant es troba actualment a Bilbao, on es recupera de les seqüeles que li ha produït l’infart i de l’impacte d’haver perdut diversos dits. Com recull l’esmentada revista, la seva salut va començar a empitjorar després de contagiar-se de Covid i des d’aleshores no s’ha pogut recuperar del tot. 

Notícies relacionades

Tot i que de moment no s’ha pronunciat públicament sobre aquest episodi, Arteta ha mantingut la seva activitat a les xarxes socials i durant els últims dies ha rebut nombroses mostres de carinyo per part dels seus amics i seguidors

Ainhoa Arteta ha sigut molt present en la televisió l’últim any. La soprano va ser una de les concursants de la cinquena edició de ‘Masterchef Celebrity’ a TVE i va arribar a la quarta posició. A més, al principi havia de formar part de l’equip d’investigadors de ‘Mask Singer 2’, però l’esclat de la pandèmia i el canvi de plans del format li van impedir participar-ho per incompatibilitat d’agenda. No obstant, va participar-hi com a convidada i va ser desemmascarada com Paella

Temes:

Ainhoa Arteta