Nova incorporació

La nova faceta de Susana Díaz fora de la política: serà col·laboradora de ‘Todo es mentira’

L’expresidenta de la Junta d’Andalusia va assegurar que al principi no sabia si «encaixaria bé en un programa així»

La nova faceta de Susana Díaz fora de la política: serà col·laboradora de ‘Todo es mentira’

CUATRO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Todo es mentira’ fitxa una de les cares més destacades del PSOE dels últims anys. Setmanes després de perdre les primàries per a la candidatura socialista a la presidència de la Junta d’Andalusia, Susana Díaz es converteix en la nova col·laboradora habitual del programa presentat per Risto Mejide a Cuatro: «Estic contenta, una mica sorpresa quan em truquessis».

«Vinc amb il·lusió. La veritat és que al principi no sabia si encaixaria en un programa així. Però bé, vaig dir ‘va, som-hi!’», va assegurar l’expresidenta de la Junta d’Andalusia, que pròximament també prendrà possessió com a senadora en representació de l’esmentada comunitat autònoma.

Al llarg d’aquesta conversa telefònica, Mejide va revelar que Díaz no va posar cap condició per formar part de la taula de ‘Todo es mentira’. «Jo vaig posar la condició de fer un cafè amb tu, Risto. Un dels motius que m’han empès a fer el pas ha sigut veure la teva foto de paràs aquest estiu», va afirmar l’exdirigent socialista.

Esperanza Aguirre i Anabel Alonso, entre els fitxatges de la nova temporada de ‘Todo es mentira’

Notícies relacionades

Esperanza Aguirre i Anabel Alonso, entre els fitxatges de la nova temporada de ‘Todo es mentira’D’aquesta manera i sense saber quan serà la seva data de debut, Díaz s’afegeix a un planter de col·laboradors habituals que ha sigut renovat en aquesta nova temporada de ‘Todo es mentira’ a Cuatro. Fa uns dies, el programa de Cuatro va fitxar com a tertulians Esperanza Aguirre, expresidenta de la Comunitat de Madrid; Celia Villalobos, exministra i exdiputada del PP; José Manuel García-Margallo, diputat al Parlament Europeu i exministre d’Afers Exteriors i Cooperació, i Anabel Alonso, presentadora, humorista i actriu.

D’altra banda, el fitxatge de Susana Díaz també arriba amb cert morbo després de conèixer-se que José Luis Abalos, exministre de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, també serà col·laborador de l’espai de Cuatro. Es pot recordar que el valencià va ser una de les persones de confiança de Pedro Sánchez, el seu rival en les primàries a la secretaria general del PSOE l’any 2017.