Al FesTVal

Atresplayer presenta ‘La edad de la ira’, el seu drama adolescent: «Volem frenar l’estigmatització»

La cadena ha anunciat que Eloy Azorín s’afegeix al repartiment encapçalat per Manu Ríos, Amaia Aberasturi, Daniel Ibáñez i Carlos Alcaide

Atresplayer presenta ‘La edad de la ira’, el seu drama adolescent: «Volem frenar l’estigmatització»

Atresmedia

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Atresmedia ha presentat aquest matí al FesTVal de Vitòria ‘La edad de la ira’, la nova sèrie d’Atresplayer Premium basada en la novel·la homònima de Nacho López i protagonitzada per Manu Ríos (‘Élite’), Amaia Aberasturi (nominada al Goya a millor actriu per ‘Akelarre’), Daniel Ibáñez (‘Caminantes’) i Carlos Alcaide (‘El internado: Las Cumbres’). A més, la cadena ha anunciat que Eloy Azorín (‘Gran Hotel’) s’afegeix al repartiment de la ficció.

Produïda per Atresmedia Televisión en col·laboració amb Big Bang Media (The Mediapro Studio) i Msficción, ‘La edad de la ira’ arrenca amb el brutal assassinat d’un home en mans del seu fill Marcos (Manu Ríos), un adolescent sense problemes aparents. L’incident cau com una gerra d’aigua freda en el dia a dia d’un institut on alumnes i professors es pregunten què ha fallat.

Notícies relacionades

El rodatge de la sèrie acaba de començar i «s’estendrà durant set setmanes», ha anunciat Javier Pons, ‘cohead’ de The Mediapro Studios. L’autor, Nando López, ha estat present a la roda de premsa i ha explicat que amb el llibre buscava «que s’escoltés una generació que vol que se l’escolti». «Volem provocar diàleg amb els adolescents. Volem frenar l’estigmatització», ha afegit.

El repartiment, encapçalat per Manu Ríos, també ha acudit a la presentació, i han expressat les seves ganes que «molts adolescents s’hi sentin identificats». «Està molt bé que la gent adulta reflexioni sobre el que viuen els adolescents i que s’informi del que els passa», ha apuntat Ríos.

Temes:

Atresmedia