Recepta confusa

‘Family Feud’ va reunir l’equip de ‘Caiga quien caiga’ i la va fer grossa amb els ingredients de la paella

L’equip havia d’endevinar quins ingredients molesten més els valencians en una paella

‘Family Feud’ va reunir l’equip de ‘Caiga quien caiga’ i la va fer grossa amb els ingredients de la paella

Antena 3

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Divendres passat, ‘Family Feud’ va aconseguir reunir part de l’equip de ‘Caiga quien caiga’, el mític programa que va passar per Telecinco, La Sexta i Cuatro fins a ser cancel·lat l’any 2010. Al programa presentat per Nuria Roca, es van donar cita Juanra Bonet, Pablo Carbonell, Eugeni Alemany, Tonino i Estíbaliz Gabilondo, alguns dels reporters més destacats de l’extint programa.

Aquests es van haver d’enfrontar a l’equip ‘Concurseros’, compost per Jorge Fernández, Luján Argüelles, Irma Soriano, Jaime Cantizano i Silvia Jato. En un moment determinat, els dos equips van haver de fer front a la pregunta següent: «¿Quin ingredient ofendria un valencià si s’afegís a la paella?», una pregunta que no va estar exempta de polèmica.

Quan Roca es va acostar a l’equip de ‘Caiga quien caiga’ per fer-los aquesta pregunta, ja va posar èmfasi en el fet que dos d’ells, Tonino i Eugeni, eren valencians. No obstant, cap d’ells va ser capaç d’encertar cap de les respostes.

Notícies relacionades

El primer a respondre va ser Tonino: «Jo soc d’Alacant i allà li posem una cosa que a València no posen, pèsols». La presentadora va donar per vàlida la resposta, però l’ingredient no era al plafó. Després de l’error, el torn va passar a Eugeni Alemany, que després de rememorar el seu èxit a l’aconseguir que l’emoji de paella fos una realitat va respondre: «Diré la ceba, tot i que hi ha paelles que porten ceba». Immediatament, i abans de comprovar si la resposta era al plafó, Nuria Roca ja va avançar: «M’estic escalfant i tot perquè estan dient que la paella porta ceba».

No obstant, l’enuig de la presentadora no va servir de gaire, ja que la ceba tampoc era entre les opcions correctes. L’equip comptava amb una última oportunitat que va recaure en Pablo Carbonell: «Diré pernil», però tampoc era correcta. Llavors, el programa va donar l’oportunitat a l’equip contrari que resolguessin el plafó i van apostar pel marisc, una opció que sí que va resultar vàlida finalment.