Els vergonyosos comentaris d’Arévalo al ‘Deluxe’: «Els gais no són homes de veritat»

L’humorista va acudir al programa de Telecinco juntament amb Malena Gracia

Els vergonyosos comentaris d’Arévalo al ‘Deluxe’: «Els gais no són homes de veritat»
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Aquest divendres ‘Sábado Deluxe’ va presenciar una de les entrevistes més polèmiques de la història del programa. Arévalo va ser el convidat del format de Telecinco, en què va fer unes polèmiques declaracions amb un clar to masclista i homòfob que van provocar les crítiques dels col·laboradors i van fer cremar les xarxes socials.

Belén Rodríguez li va voler fer alguna qüestió després que defensés en tot moment que no tenia res en contra dels homosexuals: «¿Què és un home de veritat?». La resposta del convidat va accentuar el seu discurs homòfob: «A Bertín el miraven fins i tot als homes, però dic els homes de veritat. Un home de veritat és un home que no és gai».

Notícies relacionades

Alguns dels col·laboradors presents van voler parar-li els peus pel discurs que estava difonent en un programa de televisió: «Ets un ranci», li van dir. «Independentment amb qui es fiqui al llit, un home és home», va afirmar Antonio Rossi.

Lluny de rectificar o retirar els seus comentaris, el còmic va deixar en suspens polèmiques declaracions: «¿I què és un travesti vestit de dona amb mamelles i amb la titola? ¿Això què és? ¿És una dona sorpresa o què és? Jo no hi tinc res en contra, però siguem realistes». Durant l’entrevista, les xarxes es van omplir de crítiques contra Arévalo per les seves paraules i el van definir de masclista i homòfob.

Temes:

Telecinco