Gran fitxatge

Samanta Villar torna a la televisió com a presentadora de la renovada 8tv

La periodista tindrà el seu propi programa d’entrevistes a la cadena catalana

Samanta Villar torna a la televisió com a presentadora de la renovada 8tv
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

8TV continua completant la seva graella per a la gran renovació que viurà dilluns 30 d’agost. Samanta Villar serà un dels fitxatges estrella de la cadena per presentar un programa d’entrevistes, segons avança Fórmula TV, ha verificat YOTELE i posteriorment s’ha confirmat en una promoció oficial.

La periodista es posarà al capdavant de ‘La entrevista incómoda’, un programa setmanal que s’emetrà els diumenges a les 21:50 hores. Com la resta de formats de la cadena, es podran seguir nivell nacional a Movistar +.

Notícies relacionades

Això suposa la tornada de Villar a la televisió després de les seves aparicions com a presentadora després de ‘Samanta y la vida de...’ emès a Cuatro a la tardor del 2020. Aquests últims mesos ha sigut col·laboradora en ‘Rocío: contar la verdad para seguir viva’ i ‘Lazos de sangre’ i reportera d’‘En el punto de mira’.

El seu fitxatge se suma al d’altres noms molt potents que s’incorporaran a 8TV aquesta temporada, com Frank Blanco. El català presentarà ‘PAM!’ amb què recollirà el testimoni d’Arús, que tantes alegries li va donar a la cadena en el seu moment, acompanyat d’Alejandra Castelló, Laura Fa, Ricky García i Juan Carlos Ortega,entre d’altres.