Exclusiva YOTELE

Jota Abril es desdobla a Atresmedia: d’‘Espejo público’ a Antena 3 al ‘morning’ de Melodía FM

El comunicador dirigirà i presentarà ‘Parece mentira’, un espai que s’emetrà de dilluns a divendres a l’emissora d’Atresmedia

Jota Abril es desdobla a Atresmedia: d’‘Espejo público’ a Antena 3 al ‘morning’ de Melodía FM

CANAL SUR / FLICKR

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Atresmedia redobla la seva confiança en Jota Abril. El periodista, un dels copresentadora d’‘Espejo público’ a l’estiu, fa el salt a Melodía FM, on dirigirà i presentarà el seu nou morning show, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

Aquest nou espai de la cadena musical d’Atresmedia Radio es dirà ‘Parece mentira’ i, a més de la millor música dels anys 80 i 90 que sol sonar a l’emissora, tindrà diferents seccions amb continguts d’entreteniment. L’estrena del programa està prevista per al dilluns 30 d’agost i s’emetrà de dilluns a divendres de 7 a 10 del matí.

Segons la informació a la qual ha tingut accés aquest portal, Jota Abril pretén mantenir una bona part de l’equip que integrava l’anterior despertador de la cadena, liderat fins fa uns mesos per Juanma Ortega

Notícies relacionades

S’haurà d’enfrontar a morning a consolidats com ‘Anda ya’ a Los 40 amb Dani Moreno ‘El Gallo’, ‘Buenos días Javi y Mar’ a Cadena 100, ‘Atrévete’ amb Luis Larrodera a Cadena Dial, ‘Las mañanas Kiss’ amb Xavi Rodríguez i el nou ‘Cuerpos Especiales’, que estrena la seva cadena germana, Europa FM, format que va avançar en exclusiva YOTELE.

Jota Abril compta amb una llarga trajectòria en els mitjans de comunicació del nostre país. Natural de Jaén i llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat CEU San Pablo, el comunicador ha presentat programes de tota mena, com ‘La mejor jugada’ (La Sexta), ‘Expreso de noche’ (Canal Sur), ‘Buenos días, Madrid’ (Telemadrid), ‘La mañana de La 1’ (TVE) i ‘Mi gran noche’ (Canal Sur), a més de conduir la primera edició del ‘Telenoticias’ de la cadena pública madrilenya i ser el portaveu d’Espanya en les puntuacions del Festival d’Eurovisió el 2016. Actualment, també és un dels integrants de la Junta Directiva de l’Acadèmia de la Televisió.