Després de la visita de Rocío Carrasco

‘Sálvame’ convida la persona que li comprava les llibretes a Rocío Jurado

El programa de les tardes de Telecinco va rebre José María Franco per continuar amb el tema de les reflexions de l’artista

‘Sálvame’ convida la persona que li comprava les llibretes a Rocío Jurado

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les reflexions personals de Rocío Jurado continuen sent un dels temes destacats de ‘Sálvame’. Després de les declaracions que Rocío Carrasco va realitzar en la seva última visita a plató, el programa de les tardes de Telecinco ha convidat en l’entrega d’aquest dijous el testimoni de la persona que li comprava les llibretes a l’artista de Chipiona (Cadis).

Finalment, sobre les 18:30 hores, Carlota Corredera i la resta de col·laboradors de ‘Sálvame’ van revelar la identitat d’aquesta persona, que era concretament José María Franco, l’ex-xòfer de l’artista, que es va asseure en una recreació d’un escriptori: «Jo no sabia el que escrivia realment. Potser era la compra o qualsevol cosa...».

«Les lllibretes eren de les antigues: de cartró color blau, fines i amb anelles. [...] No tenia només un quadern, sinó tres. Quan estava escrivint i passava jo, em deia que passés a la sala, tancava el quadern i posava el bolígraf a sobre», va assegurar el xòfer, que va afegir que no sabia quin integrant de la família podria saber que ella escrivia.

Rocío Carrasco: «No existeix un diari de Rocío Jurado com a tal»

Aquestes paraules de José María Franco sonen després que Rocío Carrasco aprofités la seva visita a ‘Sálvame’ per parlar del suposat diari de la cantant, aclarint que no era ben bé això: «No existeix com a tal, però sí que hi ha alguns escrits amb reflexions sobre la seva vida».

Notícies relacionades

«Jo no m’he pronunciat mai sobre si existeix o si no. És més, no ho he fet ni en privat, com he fet amb moltes coses. Jo parlo de les meves coses amb la meva gent», va assegurar la filla de l’artista, que afegia que va trobar més documents del seu moment: «Ho vull dir perquè se sàpiga, però els manuscrits no són el més important que m’he trobat».

La filla de Rocío Jurado també va desmentir les afirmacions del torero, que va parlar d’aquest suposat diari en la seva entrevista a ‘Viva el verano’ però que hores després de la seva emissió va rectificar: «Menteix quan diu que sap on vaig trobar aquests escrits».