Vídeo

Netflix llança el tràiler de ‘Fuimos canciones’, l’adaptació del llibre d’Elísabet Benavent amb María Valverde i Álex González

Aquesta nova comèdia romàntica s’estrenarà el pròxim 29 de setembre a nivell mundial

Netflix llança el tràiler de ‘Fuimos canciones’, l’adaptació del llibre d’Elísabet Benavent amb María Valverde i Álex González

NETFLIX

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El compte enrere per a l’estrena de ‘Fuimos canciones’ a Netflix continua amb importants novetats. La plataforma d’entreteniment ha llançat aquest dijous el tràiler oficial de ‘Fuimos canciones’, l’adaptació del ‘best-seller’ d’Elísabet Benavent protagonitzada per María Valverde (‘Distancia de rescate’, ‘Guernica’) i Álex González (’Vivir sin permiso’, ‘El príncepe’, ‘Toy boy’), que s’estrenarà mundialment a Netflix el pròxim diumenge 29 de setembre.

Susana Abaitua (‘Loco por ella’, ‘Patria’), Elisabet Casanovas (‘Merlí’, ‘Drama’) i Eva Ugarte (‘Mira lo que has hecho’, ‘García y García’) completen el repartiment, juntament amb Miri Pérez-Cabrero (‘Algiuen tiene que morir’), Roger Berruezo (‘Cuéntame’), Ignacio Montes (‘El verano que vivimos’), Artur Busquets (‘La que se avecina’), Claudia Galán (‘Alta mar’) i Carlo Constanzia (‘Toy Boy’).

Aquesta comèdia romàntica, basada en la bilogía ‘Canciones y recuerdos’ de l’autora alacantina, està dirigida per Juana Macías, nominada al premi Goya a la millor directora novella per la seva pel·lícula ‘Planes para mañana’ (2010) i directora de l’exitosa pel·lícula ‘Bajo el mismo techo’ (2019), compta amb Laura Sarmiento com a guionista i la seva producció va a càrrec de ZETA Studios (‘Élite’, ‘Reyes de la noche’).

Així és ‘Fuimos canciones’, la nova comèdia romàntica a Netflix

Notícies relacionades

Així és ‘Fuimos canciones’, la nova comèdia romàntica a NetflixMaca (María Valverde) té 29 anys, és matussera per naturalesa, disfruta la vida a estonetes i mira de ser feliç. Maca malgasta el seu talent treballant com a assistent d’una tirana ‘influencer’ de moda, i passa l’estona amb nois amb qui mai arriba a comprometre’s emocionalment. Amb les seves dues amigues, Jimena (Elísabet Casanovas) i Adriana (Susana Abaitúa), úniques, devastadores i sempre disposades a donar-ho tot perquè els seus problemes semblin més lleugers, Maca ha aconseguit convertir Madrid en una ciutat on tot és possible. Tot sembla anar bé, fins que ELL, l’innominable, torna a creuar-se en la seva vida. Leo (Alex González), el seu gran amor i error, l’home que li va fer miques el cor, va aniquilar la seva autoestima i la seva fe en el gènere masculí, torna a la seva vida per posar-ho tot potes enlaire.

Maca ha intentat oblidar-lo, però ara ha d’assumir que ha tornat, enfrontar-se als sentiments que té tancats amb pany i clau i enfrontar-se amb el record inesborrable del que va poder ser i no va ser. Les velles ferides es reobren i Maca haurà de ser valenta i afrontar els seus conflictes, pors i inseguretats, per a per fi agafar les regnes de la seva vida.