Estrena mundial

¿Quan i on veure a la TV el debut de Leo Messi amb el PSG?

Telecinco i Ibai Llanos oferiran aquest diumenge en obert el partit contra l’Stade de Reims de la Ligue 1 francesa

¿Quan i on veure a la TV el debut de Leo Messi amb el PSG?

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El debut de Leo Messi amb la samarreta del París Saint Germain es podrà veure a Telecinco. La cadena principal de Mediaset ha anunciat que ha comprat els drets d’emissió de l’Stade de Reims - PSG, el partit de la Ligue 1 francesa amb què el jugador argentí s’estrenarà amb el club parisenc després de la seva sonora arribada aquest agost.

Per ser més exactes, Telecinco no serà l’únic mitjà que emeti aquest partit, que tindrà lloc el pròxim diumenge 29 a les 21.45 hores. Ibai Llanos també ha anunciat en el seu compte oficial de Twitter que el primer partit de Leo Messi al París Saint Germain també es podrà veure al seu canal oficial de Twitch.

Aquest anunci també arriba després que l’streamer s’avancés fa uns dies als mitjans esportius i aconseguís la primera entrevista amb el futbolista argentí després de la seva presentació oficial com a nou jugador del club francès.

Per ser més exactes, el nou futbolista del PSG i l’‘influencer’ van estar 10 minuts xerrant dins el parisenc estadi del Parc dels Prínceps, una cosa que dista bastant del que va passar en la presentació oficial, en què els mitjans de comunicació acreditats només van tenir l’oportunitat de fer-li tres preguntes.

Notícies relacionades

De fet, el fet que Llanos hagi aconseguit aquesta primera entrevista va aixecar certes crítiques entre els professionals de la premsa esportiva com, per exemple, la de Juanma Castaño. «Jo no entenc res. Punt. Cadascú que interpreti el que vulgui», va escriure el locutor de la COPE en el seu compte oficial de Twitter.

«Espero que us hagi agradat. Això és una bogeria. Demà teniu el vídeo a Youtube en màxima qualitat. Per cert, ni soc periodista, ni vull competir amb la premsa, respecto molt la professió i hi tinc molts amics. Però no puc rebutjar aquestes coses si em conviden, ja ho sento», va assegurar Llanos en un tuit publicat després de la publicació de Castaño.