Aterra a Espanya

Així és ‘Secret Story’: aquests van ser els sorprenents secrets dels concursants de la versió francesa

El format comptarà per primera vegada al món amb concursants famosos

Així és ‘Secret Story’: aquests van ser els sorprenents secrets dels concursants de la versió francesa
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Un nou format d’èxit internacional està a punt d’arribar a Espanya. ‘Secret Story’ s’estrena aquesta temporada a Telecinco amb concursants famosos i la intriga per descobrir com serà el programa no para de créixer. Per acostar la mecànica del format als espectadors, a les xarxes ja s’estan compartint els secrets que van haver d’ocultar els concursants de la versió francesa. LA MECÀNICA

‘Secret Story’Telecinco els secrets que van haver d’ocultar els concursants de la versió francesa. LA MECÀNICAEn aquest programa, un grup d’habitants haurà de conviure en una casa amb un doble objectiu. D’una banda, haurà d’amagar un secret decidit per la direcció del format. Paral·lelament, hauran de fer tot el possible per descobrir el que oculten els seus companys. ELS SECRETS DE LA VERSIÓ FRANCESA

El compte de tik tok @hablamosdetele ha publicat diversos vídeos amb els seus seguidors per donar a conèixer algunes de les dades que els participants van haver d’amagar al país del que és originari. Un dels més destacats va ser el de les trigèmines guanyadores de la primera temporada, que es van haver de fer passar per una mateixa persona fins que van ser descobertes. 

Alguns dels misteris utilitzats a França suposaven una veritable dificultat per al participant, com és el cas d’una jove que havia d’ocultar que el seu destí estava unit al d’un dels seus companys. En el seu cas, si aquest habitant era immune o era nominat, ella també ho seria. 

Altres concursants havien d’amagar dades de la seva vida privada, com FX, que va haver de callar que era milionari; Thomas, que havia d’ocultar que era el primer home del món a quedar-se embarassat, o una parella sentimental real que no podien revelar que tenia el doble d’anys que ella. 

Notícies relacionades

També és habitual que hi hagi secrets que generin un gran impacte en l’audiència. Un dels més controvertits va ser el d’una jove que assegurava haver tingut una relació amb Michael Jackson. Un altre cas cridaner va ser el de dos concursants que havien d’evitar que els seus companys descobrissin que havien sigut elegits per dues antigues guanyadores del programa per entrar a la casa. 

Queda per veure si algun d’aquests secrets és similar als que podrem veure a la versió espanyola del ‘reality’, que a diferència de l’original, estarà protagonitzada per famosos.

Temes:

Telecinco