Estrena

La Sexta promociona així ‘La Roca’, el nou programa de Nuria Roca: «¿Quina Roca serà la que arribarà?»

El format cobrirà el buit que ha deixat ‘Liarla Pardo’

La Sexta promociona així ‘La Roca’, el nou programa de Nuria Roca: «¿Quina Roca serà la que arribarà?»

laSexta

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

El final de l’estiu està a la cantonada i les cadenes ho saben. Per aquesta raó, moltes ja han començat a promocionar les seves cartes de cara a la temporada vinent, que arrencarà en tan sols unes setmanes. La Sexta ha sigut una d’elles i ja ha llançat la primera promoció de ‘La Roca’, el nou programa de Nuria Roca que s’estrenarà al setembre i que es podrà veure diumenge a la tarda.

Notícies relacionades

El programa cobrirà la franja en la qual fins al juliol s’emetia ‘Liarla Pardo’. Jugant amb el títol del magazín, la cadena ha llançat la seva primera promoció: «Al setembre, La Sexta estrena La Roca. Però, ¿quina roca?» s’escolta dir una veu ‘en off’. Després d’això apareixen unes imatges de l’actor Dwayne Johnson, d’una roca enmig del desert i del penyal de Gibraltar, entre d’altres. De seguida apareix la mateixa Nuria Roca que amb un somriure còmplice es pregunta el mateix: «Quin embolic, ¿no? ¿Quina Roca serà la que arribarà a La Sexta?».

No obstant, aquest no és l’únic canvi que afrontarà la segona cadena d’Atresmedia en les pròximes setmanes. La sortida de Mamen Mendizábal de ‘Más vale tarde’ provocarà que el seu lloc l’ocupin Iñaki López i Cristina Pardo, mentre José Yélamo i Nuria Roca cobriran els seus buits respectivament.