A ‘Viva la Vida’

Jesús González, ex de Sandra Crespo (‘GH 6’), es defensa: «Té un telèfon per trucar als meus fills»

L’ex-xòfer d’Isabel Pantoja nega haver comès violència vicària i assegura que l’exconcursant de ‘Gran Hermano’ no ha aixecat el telèfon.

Jesús González, ex de Sandra Crespo (‘GH 6’), es defensa: «Té un telèfon per trucar als meus fills»

Mediaset

4
Es llegeix en minuts
Adrián Valiente

Reblar el clau i girar-se la truita. Quan tot apuntava que Jesús González, exempleat d’Isabel Pantoja i pare dels fills de Sandra Crespo, exconcursant de la sisena edició de ‘Gran Hermano’, era el culpable d’un suposat cas de violència vicària entre el matrimoni i els seus tres fills, la turbulenta història fa ara un gir de 180 graus amb un nou capítol que el mateix González ha obert a ‘Viva la Vida’.

Si bé Crespo anunciava el 14 d’agost passat, en aquest mateix programa, que la seva exparella no li permetia establir contacte telefònic amb els seus fills des de principis d’aquest mes, ara González es defensa d’aquesta acusacions, que no ha dubtat ni un segon a negar i engegar a rodar. La seva resposta amb prou feines ha tardat 24 hores a arribar a les pantalles de l’audiència, després de les declaracions de la mare dels nens al mateix programa. Ho ha fet afirmant, en rigorós directe i a través d’una trucada telefònica, que la Sandra no explica les coses com són i no s’ha posat encara en contacte amb els menors en el que ha passat de mes, des que ella mateixa els va deixar al seu càrrec: «Ningú ha trucat als meus fills».

«Em sembla vergonyós, un horror. Fa onze anys que intento protegir-los de tot això, de la seva pròpia mare», revelava el Jesús davant Toñi Moreno i la resta de col·laboradors de l’espai. Així mateix, l’antic xòfer de la cantant no ha volgut permetre que els espectadors de Mediaset pensin que la presumpta víctima d’aquesta trama no ha tingut a la seva disposició un número de telèfon per posar-se en contacte amb els menors. Jesús González ha reiterat en diverses ocasions que Sandra Crespo sí que pot trucar als seus fills, indicant que fins i tot ells mateixos poden fer-ho, tot i que no ha deixat de posar per davant la seva innocència i la seva curta edat com a principal raó que no ho facin. 

«No perdono que faci passar els meus fills per aquesta vergonya», deia, indicant que compta amb dues línies de telèfon a què la Sandra pot accedir, des d’un altre telèfon –ja que González va restringir-ne l’abast des del seu propi número– o directament al dels menors: «No pot trucar al meu telèfon, però pot tenir contacte amb altres telèfons».

«Hi ha milers de maneres de posar-se en contacte. Em sembla sorprenent tot el que està muntant», es lamentava, insistint que no li ha semblat apropiat que, vivint a escassos metres d’ell,a la mateixa ciutat valenciana, hagi manifestat la seva falta de contacte amb els petits davant els mitjans de comunicació. 

Crespo, que anteriorment també havia fet ús del seu perfil d’Instagram com a altaveu per treure a la llum el que suposadament estava passant, acudia ahir a la tarda al magazín de Cuarzo Producciones, que li donava novament l’oportunitat de denunciar una vegada més públicament la falta de contacte amb els seus fills. Malgrat tot, Moreno explicava a Jesús que Sandra Crespo no havia rebut ni un cèntim per la seva entrevista en directe, a la qual cosa ell mateix va respondre: «No et preocupis que ho cobrarà».

Notícies relacionades

En aquesta aparició, la Sandra va aprofitar per suplicar davant l’audiència de Mediaset que qualsevol persona que albirés els seus fills a Benidorm (Alacant), on presumptament són, es posés immediatament en contacte amb ella. L’exparticipant es va mostrar molt afectada durant tota la intervenció en directe i posava el crit al cel assenyalant fins i tot l’entorn del pare dels seus fills com a còmplices del mal perpetrat, especialment la seva actual companya sentimental: «Més còmplices d’aquestes històries, no. El pare n’és el culpable, i la seva parella també. Aquesta noia és un altre monstre».

Per la seva banda, Jesús González ha volgut deixar clar en tot moment que realment és ell qui protegeix els seus fills de la seva mare: «No en teniu idea, de l’horror que visc per culpa seva. Jo soc la víctima, la persona maltractada, la que ha patit un assetjament i demolició i a qui li han fet la vida impossible. Em vaig separar fa dotze anys i tinc dret a ser feliç, ¿és molt demanar que ens deixin en pau? No en teniu ni idea, de qui és aquesta persona». «Em vaig separar de la Sandra perquè els meus fills siguin feliços i veig que fins i tot així m’estan fotent la vida», afegia, com a part del seu testimoni, malgrat que Crespo va revelar haver interposat més de 20 denúncies contra el pare dels seus fills per amenaces i injúries.