A ‘Viva la vida’

Sandra Crespo (‘GH 6’) denuncia violència vicària amb el seu punyent testimoni: «Fa 15 dies que no sé res dels meus fills»

La concursant viu un infern amb el pare dels seus fills des de fa anys i ara ha fet el pas de fer-ho públic

Sandra Crespo (‘GH 6’) denuncia violència vicària amb el seu punyent testimoni: «Fa 15 dies que no sé res dels meus fills»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Sandra Crespo ha reaparegut a Telecinco gairebé 15 anys després de la seva participació en la sisena edició de ‘Gran hermano’. I ho ha fet per un motiu terrible: denunciar la situació que viu per culpa de la seva exparella.

La concursant, que ara porta el cabell curt ros platí, ha explicat que fa 15 dies que no té cap tipus de contacte amb els seus fills, de 8 i 5 anys, perquè el pare dels petits ha decidit tallar qualsevol tipus de comunicació durant el període de vacances que passa amb ells. 

«Vull creure que aquest senyor només em vol fer mal a mi. Em té odi i crec que és capaç de tot, tot i que no vull pensar en el pitjor. Prego que si algú a Benidorm veu els meus nens, que es posi en contacte amb mi», demanava la jove entre llàgrimes en una entrevista concedida a ‘Viva la vida’.

La concursant, desapareguda dels platós de Telecinco des de fa anys, reapareix d’aquesta manera per denunciar que pateix violència vicària: «He posat més de 20 denúncies. Amb ell va passar un fet molt greu, que els qui el coneixen no comprenen com pot continuar tenint dret a emportar-se els meus fills. Això cal parar-ho, no els pot passar a més dones», denunciava.

Notícies relacionades

Per finalitzar la seva intervenció, Toñi Moreno li mostrava el seu suport, instava els espectadors que estiguin als voltants de Benidorm que ajudessin Sandra, en cas de veure els seus fills, i es queixava de com són de complicats els processos judicials, sobretot a l’agost, quan pràcticament tot està aturat.

Els meus fills tenen dret a parlar amb la seva mare.