’SECRET STORY’

Jorge Javier Vázquez, Jordi González i Carlos Sobera presentaran ‘Secret Story’ a Mediaset

Mediaset ho ha fet oficial a través de Twitter

Jorge Javier Vázquez, Jordi González i Carlos Sobera presentaran ‘Secret Story’ a Mediaset
1
Es llegeix en minuts
Carlos Lourenço

Jorge Javier, Jordi González i Carlos Sobera han sigut els elegits per presentar ‘Secret Story: La casa de los secretos’, un nou ‘reality’ internacional mai abans emès a Espanya que arribarà aquesta tardor a Mediaset. L’anunci s’ha portat a terme a través del compte oficial de Twitter de la corporació dirigida per Berlusconi.

Eren moltes les apostes d’altres possibles presentadors per al ‘reality’, però finalment s’han decantat pels tres conductors més mítics dels xous de Telecinco i Cuatro. Sobera haurà de compaginar, com va fer amb ‘Supervivientes’, el seu paper a ‘First Dates’ amb aquest nou projecte i, Jorge Javier Vázquez amb les seves obres de teatre i la conducció de ‘Sálvame’.

Notícies relacionades

«Mediaset España, en col·laboració amb Zeppelin, ha iniciat la producció de ‘Secret Story’, el ‘reality’ on els secrets marquen el ritme de la convivència. Després de triomfar fora de les nostres fronteres, amb 11 edicions ininterrompudes a França i set a Portugal, així com amb adaptacions al Canadà i Holanda, aquest format original de Banijay s’estrenarà a la tardor a Espanya», confirmava la cadena en un comunicat fa escasses setmanes.

Aquesta confirmació va suposar deixar enrere l’anhelada tornada de ‘Gran Hermano’ a curt termini, que es preveia per a aquesta tardor i, al seu lloc, veurà la llum aquest nou programa.

Temes:

Telecinco