Xarxes socials

La reacció de Girauta i De Quinto a l’enfrontament entre Marta Flich i Javier Nart: «Sempre tapen la boca a gent liberal»

Els exdiputats de Ciutadans recolzen el col·laborador de ‘Todo es mentira’ després del seu xoc amb la presentadora de l’espai

La reacció de Girauta i De Quinto a l’enfrontament entre Marta Flich i Javier Nart: «Sempre tapen la boca a gent liberal»

CUATRO

3
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’enfrontament entre Marta Flich i Javier Nart a ‘Todo es mentira’ després de comparar l’assetjament sexual masclista amb un atracament continua generant diverses reaccions. Unes de les últimes han sigut les de Juan Carlos Girauta i Marcos de Quinto, exdiputats de Ciutadans, que han recolzat l’eurodiputat després d’aquest xoc dialèctic a l’espai de Cuatro.

«Curiós que mai s’hagi aixecat del seient en aquest programa gent de la ultraesquerra (que la tenen) i, no obstant, sempre tapen la boca a gent liberal (no conservadora que, a diferència de la ultraesquerra, mai ha sigut convidada). Food for thought! I sé el que dic», va assegurar De Quinto, citant un tuit de Girauta relacionat amb el tema: «Benvinguts al club, Javier. T’honra, estimat amic».

Cal recordar que els exdiputats de Ciutadans també van abandonar ‘Todo es mentira’ de manera abrupta quan formaven part del seu equip de col·laboradors habituals. En el cas de Girauta, Risto Mejide el va expulsar del plató de programa per dir «gilipolles» als espectadors i no retractar-se, no tornant a asseure’s al plató.

En canvi, Marcos de Quinto va abandonar de manera abrupta el seu lloc després que Risto Mejide li demanés respecte pels torns d’intervenció després de tenir un acalorat debat amb Ana Pardo de Vera, una cosa que va semblar no haver caigut gens bé en l’esmentat moment. «Segurament deu tenir les seves raons. Només ha dit que si s’acomiadava o si s’acomiadava amablement al tornar del vídeo. Li he dit que faci el que vulgui i ha decidit abandonar el programa. Direcció està parlant amb ell, veurem el que passa», va aclarir el presentador.

Marta Flich s’enfronta amb Javier Nart després de comparar l’assetjament sexual masclista amb un atracament:

Marta Flich s’enfronta amb Javier Nart després de comparar l’assetjament sexual masclista amb un atracament:’Todo es mentira’ va tornar a viure un moment carregat de tensió. Marta Flich es va enfrontar aquest dimecres amb Javier Nart després que comparés l’assetjament sexual masclista amb un intent d’atracament que va viure a Brussel·les mentre parlaven del cas de Gloria Santiago, vicepresidenta del Parlament balear, que va denunciar l’assetjament que va patir quan estava fent el Camí de Santiago: «A tu no t’atraquen per ser un home, a nosaltres si ens assetgen per ser dones».

Notícies relacionades

«Doncs llavors un guàrdia civil cada 500 metres», va contestar l’eurodiputat. «No. Hem de canviar l’educació per educar les persones en feminisme perquè se’ns respecti i hi hagi una igualtat absoluta. ¡Ja n’hi ha prou! ¡És que es crea un fals debat i una equidistància que no és correcta!», va dir la presentadora en un to molt seriós.

El tertulià va continuar amb l’enfrontament assegurant que semblava que hi havia una seguretat «per a dones i una altra per a éssers humans», una cosa que va indignar encara més Marta Flich, que també va rebre el recolzament i l’agraïment de Carolina Bescansa, l’altra col·laboradora present al plató: «No, Javier. T’equivoques. Les estadístiques i les denúncies ho diuen ben clar, ¡Punt final! ¡No t’ho permetré perquè és una mentida!».