Després de la polèmica

Ibai Llanos, cara a cara amb Juanma Castaño a Twitch: «Has menyspreat la meva feina»

Ibai Llanos, cara a cara amb Juanma Castaño a Twitch: «Has menyspreat la meva feina»
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El creixement d’Ibai Llanos és imparable. El famós ‘streamer’ va aconseguir dimecres passat la primera entrevista amb Leo Messi durant la seva presentació oficial com a nou jugador del París Saint-Germain després de la sortida del FC Barcelona, cosa que va generar comentaris de tot tipus entre els periodistes esportius. Un dels més controvertits va ser el de Juanma Castaño, que va rebre una pluja de crítiques per les paraules que va escriure durant la trobada entre el creador de contingut i el futbolista: «Jo no entenc res. Punt. Cadascú que interpreti el que vulgui». 

Per mirar de concloure la polèmica, el director d’‘El partidazo de la COPE’ va participar durant dijous a la nit al canal de Twitch d’Ibai. «T’he escoltat aquesta mitja hora i el teu to ha sigut molt distant», va començar dient el periodista després d’incorporar-se al directe: «La meva intenció no era ficar-me amb tu. El que no pot ser és que els periodistes es diguin a ells mateixos que cal canviar alguna cosa perquè Messi hagi elegit Ibai». 

«No tinc res en contra de tu ni dels ‘streamers’. L’únic que dic és que no entenc aquesta forma de comunicació», va insistir Castaño davant Ibai, que va compartir el seu punt de vista després de l’enrenou generat durant els últims dies a les xarxes socials: «Crec que el teu problema és el desconeixement. És una altra manera de fer les coses». 

D’altra banda, l’‘streamer’ va reconèixer que no li va agradar gens el tuit del locutor: «Has menyspreat la meva feina». «No, perdona, tampoc entenc l’art modern i no menyspreo els artistes d’art modern», es va defensar Castaño. «D’acord, tu no comprens un ball rus perquè no saps el que és, però sí que comprens que jo estic anant a parlar amb Messi. Llavors, la teva falta de comprensió és perquè no entens què faig jo allà», va argumentar Ibai. 

Notícies relacionades

En aquest punt de la conversa, Siro López va intentar mediar entre tots dos: «Crec que això ha sigut una equivocació. No estava criticant Ibai, crec que estava criticant la direcció de comunicació del PSG». «No és normal que, sent un jugador que ve del futbol espanyol, no hi hagi més comunicadors acreditats d’Espanya i sí d’altres països», va assenyalar. «Sens dubte, a qui no criticava era a Ibai», va confirmar Juanma mentre Ibai aclaria que no s’ho va prendre com «un atac personal». 

(En elaboració)

Temes:

Ibai Llanos