Arribarà el 2022

’Sky rojo’ prepara el seu final a Netflix: renova per una tercera i última temporada

La sèrie dels creadors de ‘La casa de papel’ s’acomiadarà definitivament amb una última tanda de vuit capítols

’Sky rojo’ prepara el seu final a Netflix: renova per una tercera i última temporada

NETFLIX

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els seguidors que ‘Sky rojo’ té per tot el món estan d’enhorabona. Dies després de l’estrena de la seva segona temporada, Netflix torna a premiar la ficció de Vancouver Media i la renova per una tercera i última temporada, segons ha informat la mateixa plataforma en una nota de premsa aquest dijous.

Concretament, Vancouver Media i Netflix tancaran l’aventura de Coral, Wendy i Gina amb una última tanda de vuit capítols, que veuran la llum al llarg de l’any 2022, tot i que sense fixar-se una previsió més exacta sobre la seva estrena.

Notícies relacionades

Els nous episodis tindran lloc sis mesos després de l’última batalla, Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) i Gina (Yany Prado) descobreixen que la pau és només una falsa sensació entre períodes de terror. Quan la seva nova vida vola pels aires, les noies entenen que el passat sempre torna i que si volen ser realment lliures, han d’acabar amb ell. O el que és el mateix, amb Romeo (Asier Etxeandia). 

El repartiment de l’última temporada de ‘Sky rojo’ seguirà encapçalat per Verónica Sánchez (‘El embarcadero’, ‘Las trece rosas’), Asier Etxeandia (‘Dolor y gloria’, ‘Velvet’), Miguel Ángel Silvestre (’Velvet’, ‘Sense8’, ‘La casa de papel 5’), l’actriu i cantant argentina Lali Espósito (‘Casi ángeles’, ‘Esperanza mía’) i l’actriu cubana Yany Prado (‘La doble vida de Estela Carrillo, La reina soy yo’).