Idees clares

La raó per la qual Vanesa busca un ciclista a ‘First Dates’: «Tenen bones cames i bon cul»

La noia va assegurar durant la seva visita al restaurant que el ciclisme és una constant en la meva vida

La raó per la qual Vanesa busca un ciclista a ‘First Dates’: «Tenen bones cames i bon cul»

CUATRO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El restaurant de ‘First Dates’ és un lloc que rep diàriament persones amb les idees molt clares. Aquest és el cas de Vanesa, una argentina de 46 anys, que va explicar a Carlos Sobera el tipus de persona que voldria trobar en la seva visita a l’espai: «Vull un ciclista perquè jo ho soc, i tenim bones cames i bon cul».

«Sempre estic amb l’energia bastant alta. Soc molt ‘amiguera’ i l’esport també em genera més energia. A més, el tipus de feina que tinc també requereix una mica de creativitat, una cosa que també em té molt munt», va assegurar la noia en un total a càmera en el seu primers minuts en el programa.

Instants després d’arribar a la barra, Vanesa va conèixer Manuel. La seva cita va ser Manuel, un responsable de gestió de 55 anys, al que li agraden les noies carinyoses perquè ha sentit «falta de carinyo»: «Em costa trobar aquesta persona que m’aporti aquest sentiment que jo busco, aquesta passió».

«Quan l’he vist ha sigut una bomba, han encertat de ple, l’han clavat amb ella», va assenyalar Manuel sobre Vanesa, que el va alegrar al dir-li que ella també li agrada el ciclisme: «Surto molt a muntar».

Notícies relacionades

Una vegada asseguts a la taula, tots dos es van conèixer més a fons, tot i que Vanesa va tenir l’obstacle que Manuel era nou anys més gran que ella malgrat que havia trobat alguns punts en comú: «Preferiria algú més jovial».

En els últims minuts, tots dos van superar els seus diferents obstacles i van decidir donar-se una segona cita per conèixer-se millor. «Quan t’he vist més gran que jo m’ha costat una mica, però he vist que tens molt bon rotllo, tens molta conversa, ets molt alegre... tot ha fluït», va dir Vanesa a Manuel.