Molts el posen en dubte

‘Supervivientes’ revela els percentatges amb què Olga va guanyar i aclareix dubtes sobre la incidència en el televot

L’últim debat de l’edició va comptar amb la guanyadora, que va avançar del que parlarà al seu especial a Telecinco

‘Supervivientes’ revela els percentatges amb què Olga va guanyar i aclareix dubtes sobre la incidència en el televot

Telecinco

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco va emetre ahir a la nit el debat final de ‘Supervivientes’, amb el qual tanca aquesta polèmica edició. No obstant, la guanyadora Olga Moreno respondrà a tot el que es relaciona amb el documental de Rocío Carrasco i el que va passar durant els seus mesos d’absència al seu programa especial programat per a dimecres.

Després de l’enrenou generat, el programa va donar els resultats del televot amb el qual Olga va anar vencent els seus contrincants. Dimecres, Olga va obtenir el 75,23% dels vots davant els 24,77% de Tom. Divendres, en el primer televot contra Lola, la guanyadora va vèncer amb el 75,8% davant els 24,2%. Posteriorment, Jordi va comunicar que en el televot entre Olga i Melyssa, Olga va aconseguir el 67,48% de vots davant els 32,52% de la seva companya. L’última votació, que es va quadruplicar respecte a la final de l’edició anterior, Olga va vèncer Gianmarco amb el 61,17% dels vots.

Notícies relacionades

Els resultats no van convèncer molts espectadors a les xarxes socials i diversos concursants al plató. Melyssa, per exemple, es va queixar que la seva línia apareixia com a no disponible: «Si la gent no pot enviar missatges és per alguna cosa. La meva mare va intentar enviar missatges i no va poder». Gianmarco va fer el mateix: «M’ha dolgut totes les persones que han intentat votar i no han pogut. No poso en dubte el programa, però m’ha sabut greu que un munt de seguidors no hagin pogut votar».

Jordi González va voler aclarir qualsevol mena de dubte: «El dia 23 hi va haver saturació de línies per allau de participació. I el problema va ser tècnicament resolt sense perjudici de cap dels participants». «Quan hi ha saturació de trucades, es bloqueja el televot per a tothom. No a uns sí i a d’altres no. ¿Heu intentat enviar missatges la Nit de Cap d’Any? Doncs això va passar a la final», va aclarir el presentador, mentre a les xarxes es repetien els missatges de «tongo».