Posen en dubte el televot

Melyssa i Gianmarco es queixen dels vots no comptabilitzats a la final de ‘Supervivientes’

Els dos finalistes van lamentar que molts dels seus seguidors no poguessin votar-los en l’última gala

Melyssa i Gianmarco es queixen dels vots no comptabilitzats a la final de ‘Supervivientes’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Olga Moreno es va alçar divendres passat amb la victòria a ‘Supervivientes’, i es va convertir en la guanyadora més controvertida de la història del ‘reality show’. La dona d’Antonio David Flores, acusada de fer trampes en multitud de proves durant la seva estada a Hondures i de ser la ‘protegida’ de l’organització del programa, es va enfrontar ahir a la nit a les crítiques en l’última entrega de ‘Conexión Honduras’ amb Jordi González

El presentador va insistir que els vots «es van quadruplicar» respecte a la final de l’any passat, una dada com a mínim curiosa tenint en compte que es tracta de l’edició menys vista dels últims 10 anys. Malgrat tot, sembla que l’audiència es va mobilitzar per fer guanyadora l’Olga, un primer lloc ple pels rumors de tongo que fins i tot alguns exconcursants s’han encarregat d’alimentar. 

Durant els últims dies, molts espectadors han denunciat que el televot donava «error» a l’intentar fer guanyadors els finalistes que competien contra Olga. La mateixa Melyssa es va queixar a la gala d’ahir a la nit de la suposada fallada del sistema. «Si la meva mare intenta enviar un missatge i no pot perquè surt error, és per algun motiu», va afirmar mentre el plató arrencava a aplaudir.

Notícies relacionades

Gianmarco, per la seva part, va recolzar les paraules de la seva companya: «A mi igual, aquest va ser el problema». «Estic dient la veritat. La meva mare va intentar enviar missatges i no va poder. És una realitat», va remarcar l’exparticipant de ‘La isla de las tentaciones’. 

Jordi González va voler aclarir llavors que els vots s’havien comptabilitzat correctament: «Quan hi ha saturació de trucades, es bloqueja el televot per a tothom». «M’ha dolgut totes les persones que han intentat votar i no han pogut. No poso en dubte el programa però m’ha dolgut que un munt de seguidors no hagin pogut votar», va manifestar Gianmarco.