Després de 24 anys

Juanjo Cardenal s’acomiada de ‘Saber y ganar’: «Una petita porció del programa és fill meu»

La mítica veu del concurs cultural de La 2 li ha cedit el testimoni a Elisenda Roca

Juanjo Cardenal s’acomiada de ‘Saber y ganar’: «Una petita porció del programa és fill meu»
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Juanjo Cardenal s’ha acomiadat aquest dimecres dels espectadors de ‘Saber y ganar’. El concurs cultural de La 2 ha retut homenatge a qui ha sigut la seva veu durant 24 anys amb una entrega especial dedicada al món de la literatura i la poesia, dues de les seves grans passions. 

«Ha sigut un llarg treball de prop de 25 anys. Un treball excel·lent que, modestament, agraeixo en nom de tot l’equip», ha assegurat Jordi Hurtado, visiblement emocionat per l’adeu del seu company. 

«El nostre estimat Juanjo, entranyable company de més de 6.000 programes sumant els de cap de setmana, arriba al merescut moment de descans amb la seva jubilació. Avui l’acomiadem amb allò que més li agrada, la saviesa de les paraules i la força de la poesia. Et trobarem a faltar», ha afegit. 

El Savi, que ha comentat que «en aquesta vida tot té un final», s’ha referit al seu adeu del concurs com «un canvi de cicle i etapa». «No em penso avorrir, tinc moltes coses per fer», ha assegurat. 

Durant l’emissió del programa, Juanjo també li ha cedit el lloc a Elisenda Roca, que serà la seva substituta a partir del 23 d’agost. «És un plaer. És una persona extraordinària. He estat observant com treballa, primer com a espectadora i després aquí aquests dies. Quin mestre. Es jubila del treball diari, però té un munt de projectes», ha dit ella. 

Notícies relacionades

«Jo, que ja vaig deixar l’adolescència fa molts anys, vaig creure que havia assimilat l’ordre de les coses. Qui feia que un deixeble, a base de treball, esforç i dedicació, esperava el dia que pogués substituir el mestre», ha assenyalat Juanjo abans de lloar la trajectòria de la seva companya: «Ara la història ha canviat. Resulta que és el mestre que substitueix el deixeble. Em sembla molt bé i estic encantat». 

«Et vull dir que una petita porció de ‘Saber y guanyar’ és fill meu. Aquest és el meu forat, el meu lloc, i ara el teu. Et demanaré que li agafis ben fort de la mà i que caminis amb ell. No et diré fins on ni fins quan, però et prego que ho facis amb tot l’amor i el carinyo», ha afegit abans de fondre’s en una forta abraçada amb Elisenda, que no ha pogut evitar les llàgrimes. 

Temes:

Saber y Ganar