Aquest dijous

Històric relleu a ‘Saber y ganar’: Elisenda Roca succeirà Juanjo Cardenal, que es retira de la televisió

La mítica veu del concurs de TVE es jubila després d’estar-hi durant els seus més de 24 anys d’història

Històric relleu a ‘Saber y ganar’: Elisenda Roca succeirà Juanjo Cardenal, que es retira de la televisió

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Saber y ganar’ es prepara per viure un dels seus moments més històrics. Juanjo Cardenal es jubila i posa punt final a la seva etapa en el mític concurs de TVE després de més de 24 anys sent la seva ‘veu en off’, segons ha revelat el programa ‘No es un día cualquiera’ de RNE.

El buit que deixarà ‘El invisible’ en el format presentat per Jordi Hurtado serà ocupat a partir d’aquest dijous per Elisenda Roca, un altre històric rostre dels concursos de TVE. La presentadora de la primera etapa de ‘Cifras y letras’ al nostre país serà la nova encarregada d’enunciar i formular les diferents preguntes i les seves respectives explicacions en l’espai.

Notícies relacionades

Elisenda Roca té una amplia trajectòria al món de la ràdio i la televisió. Sense comptar ‘Cifras y letras’, la periodista i comunicadora ha presentat format com ‘Los segundos cuentan’ (Antena 3), ‘A las diez en casa’ (TVE), ‘Les tardes amb Elisenda Roca’ (COM Ràdio), ‘Qui ho diria’ (TV3), ‘Plats pel cap’, ‘Joc de paraules’ i ‘La tarda’ (Barcelona TV), a més de ser col·laboradora de, per exemple, ‘Les mil i una’ (TV3), ‘8 al dia’ (8TV) i ‘El món’ (RAC1), entre d’altres.

EN ELABORACIÓ