Primera edició

Telecinco revela la llista completa de participants de ‘La última tentación’

Sandra Barneda es posa al capdavant de la primera seqüela internacional del ‘reality show’

Telecinco revela la llista completa de participants de ‘La última tentación’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A poc a poc anem coneixent més detalls de ‘La última tentación’, un dels plats forts de Telecinco per a la tardor juntament amb ‘Secret Story’. La cadena ha revelat aquest dijous la llista de participants de la primera seqüela internacional de ‘La isla de las tentaciones’, composta per algunes de les cares que més van fer parlar durant les seves respectives edicions. 

Fani, Christofer i Andrea (juntament amb Roberto, la seva parella actual), de la primera entrega del format; Lester, Patri i Mayka (i Alejandro, la seva parella actual), de la segona; i Isaac i Lucía, de la tercera, sotmetran la fortalesa de les seves relacions a la dinàmica renovada que els proposarà aquesta nova versió de l’exitós ‘reality show’, que també estarà presentat per Sandra Barneda

Fa uns dies van finalitzar les gravacions de ‘La última tentación’ a la República Dominicana, mateix escenari en què s’ambienta el ‘reality’ principal. En aquesta ocasió, els participants viuran una experiència diferent a la que van protagonitzar a ‘La isla de las tentaciones’, mostrant en quin punt es troben les seves relacions. A més, podran saber si les decisions sentimentals que van prendre després del seu pas pel programa han sigut encertades o no.

Notícies relacionades

A més, també formaran part d’aquest format altres exparticipants molt coneguts pels seguidors del ‘reality’: Manuel, Gonzalo, Jesús, Marta, Marina, Pablo, Cristian, Stefany, Óscar, Julián i Bela, entre d’altres. Tots ells miraran de resoldre assumptes pendents.

(En elaboració)