Nou nomenament

Juan Ignacio Ocaña, elegit president de l’Associació de Professionals de Ràdio i Televisió de Madrid

En l’actualitat és també membre del Consell d’administració de Ràdio Televisió Madrid

Juan Ignacio Ocaña, elegit president de l’Associació de Professionals de Ràdio i Televisió de Madrid
1
Es llegeix en minuts

L’Associació de Professionals de Ràdio i Televisió de Madrid renova el seu màxim lloc de direcció. El periodista madrileny Juan Ignacio Ocaña ha sigut elegit com el nou president de la institució que reuneix els comunicadors audiovisuals de la comunitat madrilenya.

Ocaña formava ja part de la junta directiva i des de fa més d’una dècada era al capdavant de l’organització de les Antenes d’Or i de Plata, a més de les diferents activitats portades a terme per l’Associació. Compta amb una dilatada trajectòria professional en diferents mitjans de comunicació, en moltes ocasions com a directiu. En l’actualitat és també membre del Consell d’administració de Ràdio Televisió Madrid.

Notícies relacionades

Juan Ignacio Ocaña succeeix en el càrrec Federico Sánchez Aguilar, mort recentment, i arriba amb l’objectiu de donar continuïtat a les iniciatives empreses i ampliar la presència de l’Associació en el sector de la comunicació, apostant per la digitalització i les noves tecnologies, potenciant la Revista Antena.

Amb la seva arribada a la presidència de la institució, l’Associació de Professionals de Ràdio i Televisió de Madrid obre una nova etapa, en la qual busca una participació més gran dels socis i comptar amb les noves generacions de comunicadors.