Deute

El missatge de Villarejo a Ferreras en directe per un compte pendent

El comissari es va adreçar al presentador d’‘Al rojo vivo’ per un compte pendent

El missatge de Villarejo a Ferreras en directe per un compte pendent
1
Es llegeix en minuts

Antonio García Ferreras no s’esperava el que el va passar a ’Al rojo vivo’ durant una connexió en directe. Mentre un reporter intentava xerrar amb el comissari José Manuel Villarejo Villarejo, l’entrevistat va llançar un missatge al presentador per un deute pendent que tenen tots dos. 

El moment es va produir a la sortida dels jutjats, quan Villarejo tornava a casa després de declarar pel cas Kitchen i els mitjans volien conèixer com havia sigut la jornada. Un reporter de La Sexta li va realitzar una pregunta: «¿Creu vostè que el senyor Rajoy va ser la persona que li va dir a la senyora Cospedal que es posés en contacte amb vostè? I, exactament, ¿per a què? ¿amb quin objectiu?». 

Notícies relacionades

La resposta del comissari va ser totalment inesperada: «Digui-li vostè a Antonio Ferreras que em deu, per cert, un dinar, que l’última vegada el vaig convidar jo», va deixar anar després d’esquivar el dubte del periodista. 

Al tallar la connexió, Ferreras va voler reaccionar al succeït: «Diu que no vol entrar en detalls, però deixa caure coses», va comentar després de negar que li degués cap dinar. «Per cert, la feina dels periodistes és acudir a les fonts. Ell era una font, un dels elements fonamentals de les clavegueres de l’Estat», va afegir per tancar l’assumpte.