Vídeo

L’emoció de Roberto Leal a ‘Pasapalabra’: així va viure el moment en què Pablo Díaz es va emportar el pot

El presentador ha pujat al seu compte d’Instagram com va transcórrer l’última volta d’‘El rosco’ des de la seva posició

L’emoció de Roberto Leal a ‘Pasapalabra’: així va viure el moment en què Pablo Díaz es va emportar el pot

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts

La gesta que Pablo Díaz va fer aquest dijous passat a l’emportar-se el pot de ‘Pasapalabra’ continua deixant imatges que encara no havíem vist. Roberto Leal ha penjat aquest divendres un vídeo en el seu compte oficial d’Instagram que mostra com va viure el moment en què el músic de Tenerife va completar les 25 paraules d’‘El rosco’ del concurs.

Concretament, es pot veure com el presentador llegeix les definicions de les paraules de la segona volta de Pablo, que contesta sense que acabi d’enunciar-la. Quan respon a la X que li dona el bot, Leal està en silenci diversos segons fins que confirma que és correcta, girant-se i emocionant-se a l’instant al ser conscient del moment que s’està produint.

Aquest moment ja forma part de la història de ‘Pasapalabra’ i de la televisió del nostre país. Després de complir un any des de la seva arribada com a participant, Pablo Díaz es va emportar els 1.828.000 euros acumulats al pot del concurs d’Antena 3 després d’encertar correctament les 25 paraules que componien el seu mític ‘rosco’.

Notícies relacionades

Responent la paraula ‘Dux’ a la lletra X al ser preguntat pel nom que rebien un príncep o un magistrat suprem a les repúbliques de Venècia i Gènova, el veterà concursant ha aconseguit endu-se el primer premi més important de l’actual etapa del format presentat per Roberto Leal, i s’acomiada d’ell després de 260 programes ininterromputs com a concursant.

Durant la seva estada a ‘Pasapalabra’, Pablo Díaz ha trencat tots els rècords haguts i per haver-hi. Ha guanyat els seus contrincants en 145 ocasions, ha empatat 69 vegades, ha encertat 5.761 paraules a El Rosco, ha superat 46 cadires blaves i ha resolt 233 vegades el plafó d’‘¿On són?’ la prova que millor se li dona. Tot això en 260 programes en els quals s’ha mantingut de forma continuada, sent el concursant que més temps s’ha mantingut en el concurs.