Taxatiu

Joaquín Prat, directe amb Rocío Flores: «La teva mare ha aportat proves contundents del teu pare»

El presentador no va dubtar a tractar l’assumpte amb la col·laboradora de ‘El programa del verano’

Joaquín Prat, directe amb Rocío Flores: «La teva mare ha aportat proves contundents del teu pare»
1
Es llegeix en minuts

Joaquín Prat ha mantingut una tensa conversa amb Rocío Flores sobre el conflicte entre els seus pares. El presentador va voler abordar l’última hora del concurs d’Olga Moreno a ‘Supervivientes’, cosa que ha derivat en el fet de fer referència a la disputa entre Rocío Carrasco i Antonio David Flores.

El format de Telecinco va voler comentar la frase que va dedicar l’excol·laborador de ‘Sálvame’ a la concursant del ‘reality’ a la seva carta enviada a l’illa, en què hi havia una indirecta a la filla de Rocío Jurado: «A tu et sobra el que d’altres mai han tingut», va expressar en al·lusió a la famosa frase de «No té cony».

El periodista va carregar contra l’excol·laborador de ‘Sálvame’: «La frase que escriu Antonio David, a la seva dona, no la beneficia perquè es continua endinsant en tot allò que ha defensat la teva mare, que ha patit per part del teu pare al llarg de 20 anys».

Notícies relacionades

Lluny de trobar una resposta clara per part de Rocío Flores i com va tardar a contestar, Prat va aprofitar la situació per recolzar Rocío Carrasco i les seves declaracions: «La teva mare ha dit una sèrie de coses sobre el teu pare, n’ha aportat proves, segons la meva opinió algunes respecte a determinades coses molt contundents, sobre una actitud del teu pare envers ella durant aquests anys i em fa la sensació que el teu pare segueix tossut que tossut...».

Rocío Flores va arremetre contra la seva mare per l’expressió que va utilitzar amb referència a Moreno: «No podem oblidar que la persona que diu que “no té el que no té” és Rocío Carrasco i no Antonio David Flores». «No entenc, com a filla, aquesta frase, no vull imaginar com l’ha d’entendre ell, com a marit... ¿Per a què ho va fer? ¿Per riure’s d’ella? Doncs entenc que digui “Si us heu de riureu d’ella, ara me’n ric jo”», va sentenciar.