Llista completa

La segona temporada d’‘El Cid’ amb Jaime Lorente, principal estrena de Prime Video al juliol

Els nous capítols de la sèrie espanyola arribaran el 15 de juliol a la plataforma d’entreteniment

La segona temporada d’‘El Cid’ amb Jaime Lorente, principal estrena de Prime Video al juliol

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

3
Es llegeix en minuts

El juliol arriba a Amazon Prime Video amb una allau d’estrenes i tornades. Un dels més destacats de la plataforma d’entreteniment és la segona temporada d’‘El Cid’, la seva sèrie original espanyola protagonitzada per Jaime Lorente (‘La casa de papel’, ‘Élite’), que veurà la llum a nivell mundial el pròxim divendres 15 de juliol.

La segona temporada d’‘El Cid’ continuarà amb la història de la formació dels regnes de la península Ibèrica després de la mort del rei Ferran a mesura que els seus fills Sancho, Alfons i García són designats com els reis de Castella, Lleó i Galícia respectivament. Per la seva part, Urraca, ara senyora de Zamora, utilitza el seu poder i descobreix el seu costat més fosc mentre que la seva germana, la infanta Elvira ara és senyora de Toro. Les disputes entre ells transformaran la península Ibèrica en un camp de sagnants batalles davant els intents de la reina Sancha per frenar una guerra inevitable entre els seus propis fills. Ruy és nomenat cavaller i es veu abocat a prendre decisions molt difícils per les quals haurà de sacrificar el que més vol per convertir-se en un veritable heroi.

‘La guerra del mañana’ – Estrena – 2 de juliol

‘La guerra del mañana’ és una altra de les estrenes destacades d’Amazon Prime Video aquest mes de juliol. El món es paralitza quan un grup de viatgers en el temps es transporta des de l’any 2051 per entregar un missatge urgent: la humanitat està perdent la guerra mundial contra una espècie alienígena letal. L’única esperança de supervivència és que els soldats i els ciutadans del present siguin transportats al futur i s’uneixin a la lluita. Entre els reclutats hi ha el professor d’institut i pare de família Dan Forester que, decidit a salvar el món per la seva filla, s’uneix a una brillant científica i al seu pare en una recerca desesperada per reescriure el destí del planeta.

‘La familia’ – Estrena – 13 de juliol

‘La Familia’, el documental Amazon Exclusive protagonitzat per la selecció espanyola de bàsquet, s’estrenarà a Prime Video a nivell mundial el pròxim 13 de juliol, després d’un acord aconseguit amb Mediterráneo Mediaset España Group.

Són un equip, però també una família. Un sòlid grup format per jugadors, tècnics, directius i afició. Tots ells formen ‘La Familia’ i el secret del seu èxit no és cap altre que el seu esperit d’equip exemplar, el seu caràcter competitiu i el seu desig inesgotable per la victòria. També hi ha moments durs, derrotes doloroses i dubtes, i és en els moments més difícils on s’uneixen més encara. I junts, poden amb tot.

Notícies relacionades

Prime Video ho mostrarà en aquest documental Amazon Exclusive de Mediterráneo Mediaset España Group amb la col·laboració de SuperSport en el qual, emulant un partit de bàsquet, es divideix en quatre quarts i un temps extra. Explicarà el camí que han recorregut els homes que van canviar la història del bàsquet espanyol. Els seus protagonistes narraran com van aconseguir aquesta gesta. També revelaran els moments més personals que han viscut durant aquests 20 anys. L’espectador s’endinsarà en els sentiments més profunds, les seves alegries i les seves frustracions, d’aquesta gran família que per primera vegada mostrarà el seu cor i les seves emocions.

‘Últimas noticias a Yuba County’ – Estrena – 1 de juliol

‘Últimas noticias a Yuba County’ – Estrena – 1 de juliolEs tracta d’una comèdia negra protagonitzada per Allison Janney, Mila Kunis, Regina Hall, Juliette Lewis, Ellen Barkin i Awkwafina. Una dona sorprèn el seu marit al llit amb una altra dona i a causa d’això ell mor d’un infart. Ella l’enterra i s’aprofita de la seva desaparició per ser el centre d’atenció. No obstant, aviat haurà d’esquivar policies i criminals, mentre mira d’ocultar la veritat.

Altres estrenes

  • 1 de juliol: ‘Soulmates’, ‘Familia al instante’, ‘Bumblebee’, ‘Overlord’

  • 3 de juliol ‘Navidad sanguienta’

  • 9 de juliol ‘Luxe Listings Sydney’

  • 10 de juliol ‘Escape room’

  • 11 de juliol ‘Otra vuelta de tuerca’

  • 16 de juliol ‘Making the cut’ (Temporada 2)

  • 20 de juliol ‘Playmobil: La película’

  • 23 de juliol ‘Her blue sky’, ‘Jolt’, ‘Them’

  • 28 de juliol ‘Inmune’