A les 18:00 hores

Espanya es juga contra Croàcia el seu passi als quarts de final de l’Eurocopa a Telecinco

Espanya es juga contra Croàcia el seu passi als quarts de final de l’Eurocopa a Telecinco
1
Es llegeix en minuts

La selecció espanyola jugarà aquesta tarda una nova final a l’Eurocopa 2020. Després de la golejada a Eslovàquia a Sevilla, Espanya es juga el seu passi als quarts de final de la competició europea contra Croàcia, partit que se celebrarà al Parken Stadium (Copenhaguen) i que serà emès per Telecinco a les 18:00 hores.

El partit comptarà amb la narració de Manu Carreño, que estarà acompanyat per José Antonio Camacho i Kiko Narváez com a comentaristes, Ricardo Reyes a peu de camp i Matías Prats Chacón a la llotja VIP.

Notícies relacionades

El xoc, el tercer entre les dues seleccions en un gran torneig, arribarà després d’un ampli ‘Previo’ que arrencarà a les 16:00 h i en el qual s’abordarà l’última hora dels equips, com arriben a la cita, les alineacions titulars i les declaracions dels protagonistes, entre altres continguts. A més, a partir de diumenge totes les edicions d’Esports d’Informativos Telecinco i Deportes Cuatro s’emetran des de la capital danesa. ‘La Roja’ mirarà de superar els vuitens de final, després de caure en aquesta ronda en els dos últims grans campionats en què ha participat –l’Euro 2016 i el Mundial 2018–, i accedir a quarts, ronda en la qual s’enfrontaria a França o a Suïssa el pròxim 2 de juliol.

Finalitzat el partit, un ‘Postpartido’  analitzarà detalladament l’ocorregut sobre la gespa i enllaçarà amb el segon xoc de vuitens de la jornada, el França-Suïssa (21:00 hores) que igualment oferiran Telecinco i Mitele amb la narració de José Antonio Luque, Pablo Pinto i Fernando Morientes.