A ‘Al rojo vivo’

Ferreras contra Aznar per les seves paraules sobre l’11-M: «Declaracions terribles d’algú incapaç de demanar perdó»

El presentador de La Sexta ha enviat un contundent missatge a l’expresident del Govern central

Ferreras contra Aznar per les seves paraules sobre l’11-M: «Declaracions terribles d’algú incapaç de demanar perdó»
1
Es llegeix en minuts
Sergio López Merillas

Els espectadors de ‘Al rojo vivo’ han sigut testimonis durant el matí d’aquest divendres, 25 de juny, de la profunda indignació d’Antonio García Ferreras per unes declaracions de José María Aznar. En un acte celebrat a Madrid, l’expresident del Govern central ha afirmat que el PSOE ha arribat dues vegades al Govern «en circumstàncies molt especials». «Una va ser l’any 2004, com a conseqüència d’uns atacs terroristes que va utilitzar», ha dit amb referència a l’11-M. 

El presentador de La Sexta, que ha escoltat aquestes paraules en ple directe, ha reprès la connexió amb plató per enviar un missatge contundent: «És impressionant, però José María Aznar continua sense demanar perdó. Ell va ser qui va capitanejar i va pilotar les grans mentides de l’11-M. Ell i un sector del seu Govern van intentar enganyar aquest país ocultant l’autoria del gihadisme». 

«Sabien que si era ETA, com explica Margallo al seu llibre, majoria absoluta per al PP. Si no era ETA i era el gihad, perdien el poder polític», ha afegit Ferreras. El periodista no ha amagat el seu enuig i ha assenyalat que Aznar «va intentar mantenir una gran mentida durant diversos dies». «Avui continua dient que el PSOE va guanyar les eleccions recolzat en aquest atemptat», ha lamentat. 

Notícies relacionades

Ferreras, que ha qualificat les declaracions d’Aznar com a «terribles», ha insistit que l’expresident popular «és algú incapaç de demanar perdó». «La primera gran mentida va arribar quan van dir que hi havia armes de destrucció massiva a l’Iraq. George Bush va demanar perdó, Tony Blair va demanar perdó. Aquest senyor, que era part del trio de les Açores, continua sense demanar perdó», ha recordat. 

D’altra banda, el comunicador ha negat que, tal com assegura Aznar, el PSOE de Zapatero guanyés aquelles eleccions «recolzat en un atemptat». «No, no, no. Aquestes eleccions les va perdre el PP perquè aquest senyor, José María Aznar, va intentar enganyar al poble d’Espanya, recolzat després en la teoria de la conspiració», ha conclòs.