Totalment incompatibles

Cristina rebutja un fan d’Abascal a ‘First Dates’: «Aquest home em fa por»

La comensal li va deixar molt clar al Gabriel que no li cuinaria ni li planxaria després d’insinuar-l’hi

Cristina rebutja un fan d’Abascal a ‘First Dates’: «Aquest home em fa por»

CUATRO

1
Es llegeix en minuts

La política pot ser present en algunes de les moltes cites que tenen lloc al restaurant de ‘First Dates’. Aquest és el cas de Gabriel, un aturat valencià de 29 anys, que va arribar a l’espai de Cuatro declarant-se admirador de Santiago Abascal: «És un tio de puta mare, amb dos collons, que defensa el país. El que no s’atreveix a dir ningú, ho diu ell».

«A la meva parella li ofereixo seguretat, alegria, viure la vida, ser feliç...», va dir el noi en un dels seus primers totals a càmera, demanant posteriorment a la seva cita diverses coses: «Que s’ho passi bé, que disfruti de l’experiència i que estigui igual de boja que jo».

Instants després, el Gabriel va conèixer la Cristina, una caixera també valenciana de 26 anys, a la qual li va agradar molt una cosa de la seva cita: «El seu accent és molt poble de València. És molt típic. A mi em fan gràcia aquests accents tan tancats».

Una vegada asseguts a la taula, el cert és que el sopar va començar bé fins que el Gabriel li va revelar a la Cristina en repetides ocasions que sentia simpatia per Vox i Santiago Abascal després de preguntar-li per les seves idees polítiques. «Aquest home em fa por», va contestar la caixera valenciana abans de fer un glop de la copa de vi.

Notícies relacionades

A partir d’allà, la vetllada va seguir costa avall al parlar de les tasques domèstiques. «Si et trobo a tu, ja em cuinaràs tu», va dir el Gabriel, que va ser contestat molt taxativament per Cristina: «Que jo cuini bé i m’agradi no vol dir que jo et cuini [...] No, planxar no planxo i cuinar-te tampoc ho faria».

En els últims minuts, les seves personalitats completament oposades van ser determinants en la ‘Decisió final’. El Gabriel va voler tenir una segona cita amb la Cristina, però ella, en canvi, el va rebutjar. «Hi ha moltes coses de tu que no m’encaixen», va explicar la valenciana abans de marxar del restaurant de ‘First Dates’.