A les 22:25 hores

Diana Navarro i el tenor José Manuel Zapata acompanyen aquesta nit a ‘Viajeros Cuatro’ en la seva visita a Granada

La seva històrica capital i la Costa Tropical seran alguns dels llocs que mostrarà aquesta nova entrega

Diana Navarro i el tenor José Manuel Zapata acompanyen aquesta nit a ‘Viajeros Cuatro’ en la seva visita a Granada

CUATRO

2
Es llegeix en minuts

Cuatro emet aquesta nit, a les 22:25 hores, una nova entrega de la quarta temporada de ‘Viajeros Cuatro’. Després del seu periple pels arxipèlags balear i canari, en aquesta ocasió l’espai s’endinsarà en la península per conèixer els grans atractius turístics, naturals, històrics i gastronòmics i descobrir llocs poc coneguts de la província de Granada.

De la mà de la cantant Diana Navarro, el programa contemplarà alguns dels racons més destacats de l’Alhambra i recorrerà el barri on viu l’artista, en el qual hi ha un dels comerços més antics de la capital, un colmado de l’any 1850. També visitaran la casa on va ser arrestat el poeta Federico García Lorca i que ha sigut reconvertida en un petit hotel. ‘Viajeros Cuatro’ també descobrirà el passeig boscós que envolta l’Alhambra i que molts granadins utilitzen per passejar i fer running.

La ruta continuarà pel centre històric amb la humorista Martita de Graná, amb qui visitaran la catedral i l’antic mercat àrab, coneixeran els seus bars preferits i degustaran els millors xurros de la ciutat. El recorregut seguirà al Sacromonte, barri en una de les cases-cova on va néixer Iván Vargas, ‘bailaor’ flamenc de la famosa saga dels Maya.

El programa abandonarà l’interior per desplaçar-se fins a la Costa Tropical, com es coneix la zona marítima de la província per les seves especials condicions climàtiques. De la mà de la model i instagrammer Teresa Bass i la seva germana Inma, visitaran Motril i Salobreña, on, a més de recórrer els seus llocs preferits, degustaran la seva rica gastronomia. A Calahonda, Marina Romero practicarà busseig al costat de la biòloga Celia Morcillo i el seu marit.

Amb el tenor José Manuel Zapata recorreran part de La Alpujarra, comarca caracteritzada pels seus pobles blancs, amagats entre barrancs i muntanyes, i visitaran els pobles de Bérchules, on celebren Cap d’Any al desembre i a l’agost, i Soportújar, on hi ha una tradició vinculada al món dels bruixots i les bruixes.

Safari a Tanzània i platges de somni a Zanzíbar

Notícies relacionades

A continuació, ‘Viajeros Cuatro’ abandonarà puntualment la seva ruta per Espanya amb una segona entrega d’estrena dedicada a una destinació internacional: Tanzània i Zanzíbar (23:45 hores). Al país africà, l’equip liderat per Marina Romero recorrerà en 4x4 els impressionants parcs naturals del Serengueti i el Ngorongoro, on divisaran tota mena d’animals salvatges en el seu hàbitat natural; acamparà i passarà una nit sota les estrelles; coneixerà el mode de vida i els costums de la tribu dels massais i disfrutarà d’un inoblidable capvespre al llac Victoria.

Després del seu periple pels espectaculars escenaris naturals tanzans, l’equip volarà fins a Zanzíbar, on coneixerà com és la vida dels treballadors d’un hotel de luxe; practicarà busseig en les proximitats de l’illa privada de Mnemba amb un bussejador professional i campió del món de vídeo submarí; recorrerà Stone Town, la capital, on visitarà la casa natal de Freddie Mercury, el palau del sultà, la Casa de les Meravelles, el Fort Vell i el mercat dels jardins Forodhani. A més, es traslladarà fins a The Rock, restaurant de fama mundial situat en una minúscula illa rocosa enmig del mar al costat de la platja de Pingwe, i fins a Matemwe, al nord-oest, on s’acostarà a la cultura dels llogarrets locals.

Temes:

Cuatro