Després d’un any de malaltia

Mor Mila Ximénez als 69 anys per un càncer de pulmó

La periodista i col·laboradora de ‘Sálvame’ feia més d’un any que lluitava contra un càncer de pulmó

Mor Mila Ximénez als 69 anys per un càncer de pulmó
1
Es llegeix en minuts

La família de ‘Sálvame’ perd una de les seves integrants més estimades. Mila Ximénez ha mort aquest divendres als 69 anys després d’haver lluitat contra el càncer de pulmó que li van detectar fa un any.

Aquesta tràgica notícia es produeix després que Ximénez hagi estat ingressada en un hospital madrileny. Segons informava el portal NIUS, la tertuliana de ‘Sálvame’ va acudir el dimecres 9 de juny a l’hospital a fer-se una prova que al final no li van poder fer perquè li van trobar una cosa inesperada. Després d’estabilitzar-la a l’hospital, li van donar l’alta 48 hores després i des d’aleshores es trobava a casa.

L’estiu passat, la col·laboradora va anunciar que li van diagnosticar un càncer de pulmó el tractament del qual la va tenir apartada del programa de Telecinco durant una mica més d’un mes. En la seva reaparició, Mila va explicar que no podia pentinar-se per aconseguir mantenir el cabell malgrat la quimioteràpia i va assegurar que en poques setmanes prendria la decisió de si seguir o no amb el tractament.

Al llarg d’aquests mesos, Mila ha tingut el recolzament de tot l’equip de ‘Sálvame’ i Telecinco, especialment de Kiko Hernández, Jorge Javier Vázquez, Belén Rodríguez i Terelu Campos. «La injecció de vida més gran que rep la Mila és quan ve l’Alba. Amb els altres surt més amb la seva, però l’Alba la posa al lloc i això està bé de tant en tant», va assegurar recentment la filla de María Teresa Campos.

Notícies relacionades

«Avui he parlat amb Mila Ximénez i m’ha encantat sentir-la com l’he sentit. L’he sentit animada i m’ha creat una pujada d’alegria increïble, així que a continuar lluitant», va dir Jorge Javier fa uns dies en directe.

Al llarg de les últimes dècades, Mila Ximénez ha sigut una de les cares més destacades dels programes de Mediaset. La periodista ha sigut tertuliana de formats com ‘Crónicas Marcianas’, ‘TNT’, ‘A tu lado’, ‘La Noria’ i ‘Abre los ojos... y mira’, entre d’altres, i va col·laborar també en altres mitjans com l’‘ABC’, la COPE i el ‘Lecturas’. A més de presentar les campanades del 2017-2018, també ha sigut concursants de ‘Supervivientes 2016’ i ‘GH VIP 7’.