Debuta aquest dilluns

Ignacio Aguado fitxa com a col·laborador de ‘Todo es mentira’ després de deixar la política

L’exvicepresident de la Comunitat de Madrid s’incorpora al programa presentat per Risto Mejide

Ignacio Aguado fitxa com a col·laborador de ‘Todo es mentira’ després de deixar la política
1
Es llegeix en minuts
Sergio López Merillas

‘Todo es mentira’ reforça el seu equip de col·laboradors amb un nou fitxatge. Ignacio Aguado ha debutat aquest dilluns, 21 de juny, en el programa que presenta Risto Mejide a les tardes de Cuatro. El que va ser vicepresident de la Comunitat de Madrid segueix, d’aquesta manera, els passos d’altres expolítics com Cristina Cifuentes, Juan Carlos Girauta o Marcos de Quinto, que també han passat pel format d’humor i actualitat produït per La fábrica, de la tele.

Les xarxes socials de l’espai havien avançat aquest matí l’arribada d’un nou col·laborador al seu plató, citant una frase que havia dit Isabel Díaz Ayuso sobre ell: «Ens hem entès malament sempre. Això ho sap tothom». «¿Es portarà millor amb Risto Mejide?», preguntava el compte de Twitter de ‘Todo es mentira’ amb humor. 

Ignacio Aguado ha trobat feina a la televisió després que el mes de maig passat anunciés que deixava la política. Una decisió motivada pel terratrèmol polític que es va produir a la Comunitat de Madrid quan Ayuso va convocar eleccions anticipades, cosa que va suposar el seu cessament com a vicepresident de la regió. 

Notícies relacionades

«Després de sis anys dedicats a servir ls madrilenys, avui poso fi a la meva etapa en política. Ha sigut un orgull liderar Ciutadans a Madrid i compartir projecte amb tantes persones excepcionals», va escriure en un tuit. 

En la seva primera tarda com a analista de ‘Todo es mentira’, Aguado ha assegurat que la presidència del país està «en el full de ruta» d’Ayuso i del seu entorn: «El problema no és si ho pensa o no, sinó quan. Quan és el millor moment per a ella i per al seu equip de fer el salt. Caldrà preguntar-li a ella, però et dirà que no». Quant al futur de Pablo Casado, considera que les pròximes eleccions són «la seva última bala». «Si no governa, Isabel se’l traurà del mig», ha pronosticat.