Se sincera

La carta de Terelu a Jorge Javier: «Les seves paraules em fan reflexionar sobre una possible tornada a ‘Sálvame’»

La col·laboradora de ‘Viva la vida’ no descarta tornar al programa de La fàbrica de la Tele

La carta de Terelu a Jorge Javier: «Les seves paraules em fan reflexionar sobre una possible tornada a ‘Sálvame’»
1
Es llegeix en minuts

La presència de Terelu Campos a televisió es redueix actualment a les seves intervencions com a col·laboradora de ‘Viva la vida’, però els rumors sobre una possible tornada a ‘Sálvame’ són sempre a l’ordre del dia. Ara, en una carta oberta dirigida a Jorge Javier Vázquez, és ella la que s’ha pronunciat sobre la possibilitat de reprendre la seva cadira al programa vespertí de Telecinco.

«Si alguna cosa he après a ‘Sálvame’ és a relativitzar les coses i a aguantar algun xàfec», admet Terelu, que reconeix sentir-se «afalagada» quan Jorge Javier mira a càmera per demanar-li que torni al seu plató. Al seu blog de la revista ‘Lecturas’, la comunicadora confessa que no descarta la tornada. El responsable d’aquest pensament és, precisament, l’amo del programa: «Les seves paraules són les úniques que em fan reflexionar sobre una possible tornada»

A la carta, Terelu també recorda la primera nit que va substituir Jorge Javier a ‘Viernes Deluxe’: «¡Estava nerviosíssima perquè no podia destruir-li tot això!». «No oblidaré els seus missatges valorant-me les bones audiències. Em deia: ‘Soc a la platja amb un vi, però, escolta’m, com continuïs fent aquestes dades torno demà mateix’. Sé que per a ell no va ser fàcil que, per circumstàncies alienes a tots dos, deixés de substituir-lo», assegura. 

Notícies relacionades

La filla de María Teresa Campos, que només té paraules positives cap al seu company, recorda el dia que es va asseure al seu costat al plató per comunicar que tenia càncer: «La seva mirada transmet moltes coses: complicitat, tendresa, enuig... i allà vaig trobar una mirada amiga davant el que havia d’afrontar sense saber si ho superaria».

No obstant, també han tingut els seus més i els seus menys davant les càmeres: «Un dels dies més durs va ser quan se’n va anar del plató, em va donar l’orellera i va dir que no volia treballar amb la meva mare quan ella feia de defensora de l’audiència». «El Jorge és com aquest xampany que sacseges i surt a borbolls, però que una vegada el poses a la copa s’assenta i queden les bombolles bones i necessàries», assegura.

Temes:

Terelu Campos