Do sobrenatural

Miriam sorprèn Carlos Sobera a ‘First Dates’: «Quan veig un noi ja sé com estarà dotat»

La comensal va assegurar que quan coneix algú ja sap si «és bona persona, dolenta, si l’he de tenir a prop o no»

Miriam sorprèn Carlos Sobera a ‘First Dates’: «Quan veig un noi ja sé com estarà dotat»

CUATRO

2
Es llegeix en minuts

Miriam va iniciar la seva visita a ‘First Dates’ revelant una qualitat oculta. Aquesta hostessa va arribar al restaurant assegurant a Carlos Sobera que té un do sobrenatural per saber si serà compatible a ella o no: «Soc capaç de veure una mica més enllà de les persones. Quan en conec una ja sé si és bona persona, dolenta, si l’he de tenir a prop o no».

«Perquè, bàsicament, al veure un noi ja sé com estarà dotat, si la té més gran o més petita», va comentar la Miriam al presentador de l’espai de Cuatro, deixant-lo completament aclaparat amb la seva revelació: «¿M’estàs parlant de la mida del membre viril?».

Una vegada que va conèixer el seu do, Carlos Sobera va plantejar a la Miriam que demostrés aquesta intuïció amb la seva cita, demanant-li només un número quan veiés la seva cita per primera vegada a la barra: «Serà el primer que et preguntaré abans portar-vos a la taula».

Tot seguit, la malaguenya es va quedar impressionada al conèixer l’Antonio, un estudiant de Psicologia resident a Sevilla i la persona amb soparia aquella nit a l’espai de Cuatro: «Físicament m’ha semblat espectacular».

«Jugarem al bingo», va dir Sobera a la Miriam, que va mirar cap a l’entrecuix de l’Antonio. «Jo diria que 16 o 17 (centímetres)», va dir la comensal abans de marxar a la taula en la qual compartirien sopar.

Notícies relacionades

Una vegada asseguts a la taula, el cert és que tots dos es van conèixer una mica més a fons en el transcurs del sopar. De fet, la Miriam va parlar a l’Antonio del do que assegura tenir. «Tinc la sensació que potser he tirat una miqueta a la baixa en la meva estimacióCrec que l’he subestimat i que serà una miqueta més», va dir la Marina a l’Antonio, que li va contestar: «Jo estic content i còmode amb la meva mida».

En els últims minuts, la intuïció de la Marina no va ser determinant en ‘La decisión final’ de la cita. L’Antonio sí que va voler continuar coneixent la Miriam però ella, en canvi, va preferir que només fossin amics: «Valoro moltíssim que una persona entri dins del meu prototip, i no és així».