Va quedar sense paraules

Agustín descol·loca Silvia a ‘First Dates’ per una inesperada pregunta: «La meva cara deu haver sigut un quadro»

El participant del ‘dating’ xou va deixar sense paraules la seva cita amb una pregunta que va resultar ser una broma

Agustín descol·loca Silvia a ‘First Dates’ per una inesperada pregunta: «La meva cara deu haver sigut un quadro»
1
Es llegeix en minuts

Sense paraules. Així es va quedar Silvia a ’First dates’ després que el jove amb el que estava sopant li formulés una compromesa pregunta que no sol ser habitual en les primeres cites. Després d’uns segons de silenci incòmode, Agustín va voler deixar clar que es tractava d’una broma. 

El moment en qüestió va arribar després que Agustín i Silvia xerressin sobre la seva feina i aficions. Per canviar de tema, el comensal li va llançar «la típica pregunta» al seu acompanyant: «¿T’agrada el sadomasoquisme?»

En aquell instant, Silvia es va quedar mirant el seu plat i va reaccionar amb un lleu somriure. Al veure que s’ho havia pres seriosament, Agustín es va afanyar a aclarir el seu estirabot: «¡És broma, eh! ¡És broma!»

Notícies relacionades

«La meva cara deu haver sigut un quadro ara mateix», va respondre la jove mentre es posava les mans a la cara. «Era broma», va insistir Agustín entre rialles. La química entre tots dos va ser evident des del primer moment i això es va reflectir en la ‘decisió final’.

«M’agradaria tenir una segona cita perquè se m’ha fet curt. Crec que tenim molta conversa i moltes coses per explicar-nos», va dir Silvia. Agustín, que va tornar a fer broma al dir que no volia tenir una segona cita, va reconèixer que s’ho havia passat molt bé: «També se m’ha fet curt». 

Temes:

First dates