Confessió

Esteban explica a ‘First Dates’ la seva professió fallida: «Vaig intentar ser stripper però no va sortir bé»

El comensal va explicar que és un món que sempre li ha agradat

Esteban explica a ‘First Dates’ la seva professió fallida: «Vaig intentar ser stripper però no va sortir bé»
1
Es llegeix en minuts

Per conèixer-se millor, en una primera cita es toquen assumptes com la feina, els gustos o les aficions. En el cas d’Esteban, un comensal que acudia a ’First Dates’ per trobar l’amor, va voler confessar a la noia amb qui va sopar al restaurant la seva admiració pel món del pole dance i l’striptease.

El jove va preguntar a Lidia, la seva cita en el programa de Carlos Sobera, per l’activitat física que practicaven. Ella li va explicar que practica pole dance esportiu, cosa que va despertar la curiositat d’Esteban, que es va sentir fascinat perquè estigués especialitzada en aquesta disciplina: «Molta gent ho fa ara».

Notícies relacionades

A la noia li va agradar la bona reacció que va tenir el comensal al descobrir la seva afició. No obstant, el que més li va cridar l’atenció va ser la confessió que va llançar a l’instant amb total naturalitat sobre aquest tema: «A mi m’agradaria fer-ho per ballar mig en boles», va expressar davant Lidia, que va deixar anar un petit riure de sorpresa.

El solter va explicar que en el passat va arribar a provar-ho: «Vaig intentar ser streapper però no va sortir bé», va afegir davant la cara d’impacte i de curiositat de Lidia abans de continuar conversant sobre altres temes.

Temes:

First dates