Conclou els rumors

Rocío Flores desmenteix la seva participació a ‘GH VIP 8’: «No és real»

La filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores assegura que no concursarà en el ‘reality show’

Rocío Flores desmenteix la seva participació a ‘GH VIP 8’: «No és real»
1
Es llegeix en minuts

Ja han començat les habituals travesses de concursants per a la vuitena edició de ‘GH VIP’ que aquest mateix dimarts ha oficialitzat la seva tornada a Telecinco sota el lema ‘La casa viva’. Un dels noms que ha sonat amb força durant les últimes setmanes és el de Rocío Flores, de plena actualitat per l’emissió del mediàtic documental protagonitzat per la seva mare, Rocío Carrasco

Conscient dels rumors entorn de la seva possible participació en el ‘reality show’, la mateixa Rocío s’ha pronunciat a les seves xarxes socials per desmentir la informació. «Bon dia. Després de veure en diversos llocs digitals que s’ha publicat la meva possible participació a ‘GH VIP’, desmenteixo la notícia per complet. No és real», assegura la neta de Rocío Jurat en els seus ‘stories’ d’Instagram. 

Notícies relacionades

D’aquesta manera, almenys de moment, Rocío Flores no tindria cap intenció de participar en el concurs de convivència, que ja està en fase de producció de cara a la seva estrena a la tardor. El ‘reality’ arrencarà les seves emissions a partir del setembre a Telecinco, on compartirà graella amb una altra de les grans apostes de la cadena per a l’últim trimestre de l’any: el documental ‘En el nombre de Rocío’.

Tot i que al principi no volia convertir-se en un personatge públic, Rocío Flores va fer el salt a televisió el setembre del 2019 per defensar el seu pare, Antonio David Flores, durant la seva participació a ‘GH VIP 7’. Més endavant ella mateixa es va estrenar com a concursant de realities a ‘Supervivientes 2020’, on va arribar a la tercera posició.