Arribarà el 2022

Nuria Roca, Álvaro Rico, Nuria Herrero i Eric Masip, fitxatges de la quarta temporada de ‘Madres. Amor y vida’

Belén Écija, Júlia Molins i Jordi Coll també seran als nous capítols, que començaran a gravar-se les pròximes setmanes

Nuria Roca, Álvaro Rico, Nuria Herrero i Eric Masip, fitxatges de la quarta temporada de ‘Madres. Amor y vida’

MEDIASET

1
Es llegeix en minuts

Mediaset i Alea Media ja preparen la quarta temporada de ‘Madres. Amor y vida’ amb un important nombre d’incorporacions. Nuria Roca, Álvaro Rico, Nuria Herrero, Belén Écija, Júlia Molins, Eric Masip i Jordi Coll s’uniran al repartiment de la quarta temporada de la sèrieel rodatge de la qual començarà les pròximes setmanes, segons revela el grup audiovisual en una nota de premsa.

Aquesta notícia es coneix quan encara no s’ha estrenat la tercera temporada de ‘Madres. Amor y vida’ a Amazon Prime Video. De fet, el grup audiovisual estima que la quarta tanda d’episodis arribarà a la plataforma d’entreteniment l’any 2022.

Històries personals i casos mèdics contextualitzats en un nou entorn i amb nous personatges i una nova perspectiva de l’Hospital Los Arcos a partir dels importants canvis que s’esdevindran durant la tercera temporada en el rumb professional i vital de la doctora Olivia Zavala (Aida Folch) seran els eixos argumentals d’una quarta temporada que mantindrà el to emotiu de la sèrie i incorporarà nombroses novetats en elenc i trames. 

Notícies relacionades

Al costat d’Aida Folch en el paper d’Olivia, que es trobarà sota l’autoritat d’una nova doctora i immersa en un grup de futurs metges més joves, conformaran el repartiment de la quarta temporada Nuria Roca donant vida a Blanca Robledo, reputada cirurgiana el caràcter, imprevisible i excèntric, de la qual l’ha portat a fer el salt a les tertúlies dels mitjans de comunicació.

Nuria Herrero serà Berta, auxiliar d’infermeria que compartirà la seva nova etapa professional amb un grup de metges residents interpretats per Álvaro Rico (Gabriel), Belén Écija (Almu) Júlia Molins (Sandra), Eric Masip (Mikel) i Jordi Coll (Luigi). A més, la doctora Zavala trobarà un conflicte afegit amb la tornada de Simón (Alain Hernández), que tornarà disposat a lluitar per la custòdia compartida de la seva filla en comú.