Nou Projecte

Álex García serà el protagonista d’‘El inmortal’, la nova sèrie original de Movistar+

La nova sèrie de DLO Magnolia i la plataforma està inspirada en la vida del líder i fundador de la banda ‘Los Miami’

Álex García serà el protagonista d’‘El inmortal’, la nova sèrie original de Movistar+

MOVISTAR +

1
Es llegeix en minuts

Movistar+ ja ha trobat el protagonista de la seva nova sèrie original. Álex García serà el protagonista d’‘El inmortal’, la nova sèrie de DLO Magnolia que mostra l’ascens i la caiguda d’un regnat delictiu, construït sobre el tràfic de drogues i l’extorsió, i inspirada en la vida del líder i fundador de la banda ‘Los Miami’.

Aquest projecte original de José Manuel Lorenzo va arrencar el seu rodatge el 4 de maig a Madrid. Recentment, l’equip s’ha traslladat a Alacant. Aquestes seran les dues localitzacions principals de la sèrie, el rodatge de la qual es desenvoluparà durant 17 setmanes. 

Notícies relacionades

’El Inmortal’ és un drama criminal dirigit per David Ulloa i Rafa Montesinos, escrit per Diego Sotelo i David Moreno. La sèrie comptarà amb 8 episodis de 50 minuts. Emilio Palacios, Marcel Borràs, Jason Day, María Hervás, Teresa Riott, Jon Kortajarena i Francis Lorenzo també formaran part d’aquesta producció de Movistar+ i Telemón International Studios en col·laboració amb DLO Produccions.

Així és ‘El inmortal’, la nova sèrie de Movistar+

Durant la dècada dels 90, el tràfic de cocaïna i el control de les discoteques de Madrid va estar en mans d’una banda que va acaparar centenars de portades i programes de televisió: Los Miami. El seu nom provocava el pànic d’aquell que l’escoltava. «El Inmortal» va ser el cap de tots ells. Aquesta història està inspirada en el seu regnat i en la ciutat que tantes vegades el va veure morir.