Mala experiència

Jesús Castro carrega contra ‘MasterChef’: «No em vaig adaptar a les tecles que toquen per tenir contingut»

L’actor ha recordat la seva mala experiència després de les crítiques de Jorge Javier Vázquez cap al programa

Jesús Castro carrega contra ‘MasterChef’: «No em vaig adaptar a les tecles que toquen per tenir contingut»
Es llegeix en minuts

‘MasterChef’ torna a estar en el punt de mira. Jorge Javier Vázquez llançava fa uns dies una dura crítica al programa de TVE, després que la responsable de la productora afirmés que competeixen contra ‘Supervivientes’ amb «formats blancs i familiars»

Unes paraules que el rostre de Mediaset va aprofitar per criticar el polèmic fitxatge de Victoria Abril per a la sisena edició de ‘MasterChef Celebrity’. «Una tia que és la més conflictiva del món, que està d’actualitat per ser negacionista i que li han fotut hòsties fins i tot al carnet d’identitat. I ara, és que és un programa blanc», va deixar anar Jorge Javier a ‘Sálvame’, lamentant la «hipocresia entre companys».

Uns dies després, el presentador de Mediaset va tornar a la càrrega contra el ‘talent’ de la televisió pública, assegurant que tenia el mòbil atapeït de missatges d’exconcursants. «M’estan dient que, si ells parlessin, se n’armava una de grossa», va advertir Jorge Javier, que no anava gaire desencaminat.

Notícies relacionades

Aquesta setmana, Jesús Castro ha fet un pas endavant i ha recordat el seu pas per la cinquena temporada del format culinari, del qual no guarda un bon record. «La meva experiència va ser nul·la», va començar dient a Instagram l’actor, que va ser el tercer expulsat de la seva edició.

«No em vaig adaptar al tipus de programa i a la tecles que tocaven per a ells tenir contingut», va afegir el gadità. Aquest dimecres, el programa ‘Aruser@s’ s’ha fet ressò de la notícia i ha recordat el cas d’El Sevilla, que en alguna ocasió ha manifestat que el programa de La 1 tampoc era per a ell. «Hi ha clàusules i no poden dir res», han apuntat des del magazín de La Sexta.

Temes:

Masterchef