Va rebre una oferta

Carlos Sobera revela que Almeida podia haver buscat l’amor a ‘First Dates’: «Es va fer enrere»

L’alcalde de Madrid va rebre una proposta per participar en el ‘dating show’ de Cuatro

Carlos Sobera revela que Almeida podia haver buscat l’amor a ‘First Dates’: «Es va fer enrere»
1
Es llegeix en minuts

La primavera està sent molt gratificant per a Carlos Sobera en el terreny professional, ja que, a més de repetir com a presentador de ‘Supervivientes: Tierra de nadie’, s’ha posat al capdavant de la nova versió d’ ‘El precio justo’ tant en el ‘prime time’ com en les tardes de Telecinco. A més de tot això, continua exercint de maître a ‘First dates’, el programa de cites de Cuatro. 

El restaurant de l’amor rep cada nit a tota mena de persones, però els qui encara no s’han animat a travessar les portes són els polítics. No obstant, això podria haver canviat fa temps, segons ha revelat Sobera en una entrevista per a ‘Diez Minutos’. 

El presentador ha assegurat que José Luis Martínez-Almeida, alcalde de Madrid, va rebre una oferta per buscar l’amor a ‘First dates’. «L’hi van proposar, però es va fer enrere», ha confessat Sobera. Pel que sembla, el polític popular no necessita els serveis del programa: «Em va dir la presidenta (Isabel Díaz Ayuso) que l’alcalde lliga més del que sembla».

Quan li van preguntar per la figura política que li agradaria veure en l’espai que presenta, Sobera va assenyalar precisament la presidenta de la Comunitat de Madrid: «M’encantaria que vingués Ayuso. La posaria amb qui ella volgués, però ha de ser algú amb molta determinació, perquè ella la té».

Sobera va rebutjar presentar ‘Gran Hermano’

Notícies relacionades

A l’entrevista, Sobera també revela que podia haver presentat la tercera edició de ‘Gran Hermano’, que finalment va ser conduïda per Pepe Navarro davant l’absència de Mercedes Milá. Una proposta que va decidir rebutjar: «Vaig agrair que tinguessin confiança en mi, el que passa és que estava en un moment de crisi perquè havia tingut un gran èxit amb ‘¿Quién quiere ser millonario?’ i em vaig entossudir que havia de fer un gir de 180 graus i tornar a la meva carrera d’actor. Per això vaig decidir no substituir Mercedes».

Una decisió de la qual no s’ha penedit: «Prens decisions en funció del que fas o penses en cada moment. No era un nen, tenia gairebé 42 anys. Vaig tenir dubtes, com és lògic. Mercedes havia deixat el llistó molt alt i, si acceptava presentar-lo, sabia que podia durar molt temps allà». 

Temes:

First dates