No va poder acabar de recitar-lo

Un comensal de ‘First Dates’ es bloqueja mentre canta un rap: «He pres vi i se me n’ha anat la lletra»

Un jove pretenia cantar-li un tema a la noia que va conèixer al programa però no va poder acabar-lo

Un comensal de ‘First Dates’ es bloqueja mentre canta un rap: «He pres vi i se me n’ha anat la lletra»
1
Es llegeix en minuts

A ’First Dates’ es viuen moments de tota mena. En una de les cites més recents de l’espai presentat per Carlos Sobera es va viure un divertit contratemps protagonitzat per un comensal que va voler dedicar-li un rap a la persona que havia conegut al restaurant, però se li va acabar oblidant la lletra.

Andrés va conèixer al programa Ana, amb qui va tenir molta química des del primer moment. Els dos tenien moltes coses en comú i, per exemple, eren amants de la música urbana, un punt d’unió que va fer que tots dos s’animessin a cantar de sobte enmig de la vetllada.

Notícies relacionades

Després que la jove li dediqués uns versos al noi, ell pretenia fer el mateix. No obstant, fruit dels nervis o, com ell va dir, d’haver begut una mica, va patir un bloqueig escènic que li va impedir completar la seva creació musical: «He pres una copa de vi i se me n’ha anat la lletra. Se m’ha ajuntat amb una altra cançó i, com que en tinc tantes, no sabia quin era la que estava cantant», es va sincerar davant la mirada de sorpresa d’Ana.

Això no va canviar el rumb de la cita, però la comensal sí que va reconèixer que el jove no era un expert en música: «A nivell musical l’he vist fluixet. Soc molt exigent», va expressar sense filtres, però sense donar-li més importància al tema.

Temes:

First dates