Continuen enfrontats

Isabel Pantoja inicia les gravacions de ‘Top Star’ mentre Kiko Rivera viatja amb Calleja

Mare i fill segueixen vinculats a MEDIASET de manera simultània mentre la seva guerra continua

Isabel Pantoja inicia les gravacions de ‘Top Star’ mentre Kiko Rivera viatja amb Calleja
1
Es llegeix en minuts

La guerra entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera no ha cessat. Mentre que els dos rostres tan populars continuen enfrontats, tots dos compten amb projectes televisius simultanis i coincidint a MEDIASET.

Aquesta mateixa setmana la cantant va començar a gravar ‘Top Star: ¿cuánto vale tu voz?’ el nou ‘talent’ de Telecinco en el qual exercirà de mentora al costat de Risto Mejide i Danna Paola. Aquesta serà la seva tornada a Telecinco després de participar com a jurat a ‘Idol Kids’ i ser concursant de ‘Supervivientes’.

Notícies relacionades

Per casualitats del món televisiu, paral·lelament el seu fill, amb qui continua enfrontada, també es troba treballant per al mateix grup audiovisual. En un vídeo a les seves xarxes socials, Jesús Calleja ha anunciat que marxa de viatge per gravar una nova entrega de ‘Planeta Calleja’ en la qual comptarà amb Kiko Rivera.

Amb la seva participació en el programa de Cuatro, el DJ torna a la televisió després de les seves declaracions a ’Cantora: La herencia envenenada’, en el que va carregar durament contra la seva mare. Tocarà esperar a l’emissió de la seva experiència amb Calleja per veure si aprofita l’ocasió per tractar de nou la polèmica que gira entorn de la seva família.