Idees clares

Les preferències d’Iciar a ‘First Dates’: «Busco un home semblant al meu gat»

La comensal també va revelar al ‘dating’ que tampoc li agradaven els nois bascos i el seu accent

Les preferències d’Iciar a ‘First Dates’: «Busco un home semblant al meu gat»
1
Es llegeix en minuts

Iciar és una d’aquestes comensals que arriben a ‘First Dates’ amb les idees molt clares. Aquesta hostessa de vol de 27 anys va entrar al restaurant de l’espai de Cuatro deixant ben clar que volia trobar una persona que l’acompanyés durant molt de temps: «Visc amb la por que puguin fer-me mal, de no trobar la persona que pugui durar-me per a tota la vida perquè, per a mi, una ruptura és un fracàs».

Després de gairebé caure d’un dels tamborets de la barra, la noia donostiarra va deixar KO en pocs segons Carlos Sobera després d’explicar-li quin tipus de persona volia trobar en la seva visita a l’espai de Cuatro: «El meu gat viatja amb mi i busco un home semblant a ell. En el primer que em fixo és en l’alçada i també em crida l’atenció que sigui moreno. No m’agraden els homes bascos, i el seu accent, tampoc, em sembla horrible».

Notícies relacionades

Instants després, Iciar va conèixer l’Adrián, un comercial de Marbella de 24 anys que a primera vista complia les seves preferències. «Soc una persona que es fixa en la mirada, en l’energia, i ella me n’ha transmès una de molt bona amb els seus ulls i el seu somriure», va assegurar el noi després de tenir la seva primera presa de contacte amb ella.

Una vegada asseguts a la taula, la veritat és que tots dos es van conèixer més a fons i van descobrir que tenien molts punts en comú com, per exemple, el seu amor pels animals. De fet, l’Adrián va revelar a Iciar que ell tenia dos gossos i es va lamentar, en part, pel fet que ella tingués un gat: «No el podré ajuntar amb ells».