Després de la seva entrevista

Antonio David adverteix Rocío Carrasco: «Tinc material de sobres per desmuntar el que explica»

L’ex guàrdia civil ha declarat al jutjat després de denunciar la seva exdona per impagament de pensió

Antonio David adverteix Rocío Carrasco: «Tinc material de sobres per desmuntar el que explica»
1
Es llegeix en minuts

Antonio David Flores va ser expulsat dels platós de Telecinco quan va arrencar l’emissió del documental ‘Rocío: contar la verdad para seguir viva’, però això no ha impedit que pugui donar la seva opinió sobre l’esquinçador testimoni de la seva exdona. Aquest matí, després de declarar als jutjats després d’haver denunciat Rocío Carrasco per impagament de pensió, ha reaccionat a l’entrevista que va concedir dimecres passat. 

«No em trobo bé, perquè si se’ls fa mal als meus fills, és normal que no em trobi bé», ha comentat davant el núvol de periodistes que l’esperava a la sortida del jutjat d’Alcobendas. D’altra banda, després d’assenyalar que tota aquesta situació li causa «tristesa», ha arremès contra Rocío: «Em provoca dolor que sigui la mateixa mare dels meus fills la que faci mal a la meva filla d’aquesta manera tan cruel. Hauria de deixar-la de banda i fer-me a mi tot el mal que vulgui fer-me». 

Notícies relacionades

Malgrat que Rocío ha explicat els motius pels quals no manté contacte amb els seus fills, Antonio David ha apuntat que «ha tingut temps de sobra per estar amb ells». «Em fa pena perquè no està disfrutant dels dos i són aquí», ha dit abans d’afegir: «El meu advocat em diu que no parli, però em provoca impotència. Em fa mal perquè és la meva filla i si no soc jo qui la protegeix, és complicat. Si no la protegeixo jo, no la protegirà ningú». 

Després de fer aquestes declaracions, Antonio David ha valorat amb duresa el documental de Rocío Carrasco: «Tot el que està explicant és la seva veritat guionitzada». «Tinc material de sobres per desmuntar tot el que està explicant. Espero que algun dia sigui jo qui pugui defensar la meva filla. Vinc del jutjat i aquí es dirimiran totes les coses», ha advertit.