Una mica tímid

Sheila fa enrojolar la seva cita a ‘First dates’: «Gràcies, tenia l’autoestima per terra»

La comensal també va revelar al ‘dating’ que no vol tenir nens: «De petita em van fer ‘bullying’ i tinc els nens una mica creuats»

Sheila fa enrojolar la seva cita a ‘First dates’: «Gràcies, tenia l’autoestima per terra»
1
Es llegeix en minuts

Les motos van estar molt presents a la visita de Sheila a ‘First Dates’. Aquesta empresària mallorquina de 33 anys va arribar al restaurant amb un casc a la mà, gest amb què va voler simbolitzar la seva passió per aquest tipus de vehicles de dues rodes: «Aquesta afició no sé d’on em ve perquè ningú de la meva família en condueix. La primera que vaig utilitzar va ser quan 9 anys, i l’hi vam agafar al pare d’una amiga meva. Em vaig fotre una pinya que gairebé se’m gangrena la cama».

«La moto m’agrada moltíssim per alliberar-me. Et sents una altra persona, com si fossis invencible o immortal», va assegurar la noia en un dels seus primers plans a càmera abans de revelar a Carlos Sobera que li agradaria trobar algú que sigui moter: «Sé que tenir una parella que no tingui la mateixa afició que jo pot generar problemes perquè jo em moc amb molts nois».

Notícies relacionades

Instants després, la Sheila va conèixer el David, un funcionari madrileny de 33 anys, que va complir un dels desitjos de Sheila, ja que compartia la seva afició per les motos: «M’agraden les dues rodes portant un bon motor que rugeixi. És el moment més espiritual per a mi perquè em sento lliure. És increïble com em sento quan hi pujo».

EN ELABORACION